Conectează-te cu noi

Administraţie

Selecție de personal pentru muncă în Germania, la Primăria Dej

Publicat acum

pe

greva Primaria Dej Sindicat edilica (4)

Promedica 24 Central Europe în colaborare cu Primăria Municipiului Dej organizează joi, 19 martie, între orele 15:00-18:00, selecție de personal pentru muncă în Germania, în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice, la domiciliu.

Întâlnirea se va desfășura la Primăria Municipiului Dej și se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 26 și 60 de ani și cunoștințe minime de limba germană. Persoanele participante vor asista la prezentarea firmei, interviuri, discuții cu reprezentanții firmei despre posibilitatea muncii legale în afara țării.

Persoanele selectate vor putea încheia contracte de prestări servicii pe o perioadă de 1-5 ani cu posibilitate de prelungire, cu un salariu cuprins între 800-1200 euro net/ lună, le va fi asigurata plata taxelor legale, asigurarea medicală, transportul, cazarea și masa, precum și asistență 24 de ore din 24.

Promedica 24 şi-a început activitatea în anul 2004, este lider european în îngrijirea persoanelor la domiciliu și prestează servicii de îngrijire şi de asistenţă pentru clienţi individuali si pentru instituţii din mai multe țări europene.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER