Conectează-te cu noi

Naţional

#selfie69, primul film românesc ce depășește pragul de 2 milioane RON încasări

Publicat acum

pe

selfie69

#selfie69, regizat de Cristina Iacob, este primul film românesc ale cărui încasări depășesc pragul de 2 milioane ron. Aproape de două ori mai mult decât filmul clasat pe poziția a doua în topul filmelor românești.

La finalul săptămânii trecute încasările #selfie69 s-au ridicat la 2.051.236 ron.

Super-comedia este un succes și la capitolul public, filmul fiind vizionat până acum de 118.869 spectatori.

Este o performanță pe care o merităm cu toții, atât noi, echipa din spatele acestui film, împreună cu actorii, cât si noi, românii. Avem un film de succes făcut în țara noastră, cu actorii noștri și asta ar trebui să devină o normalitate”, spune regizorul Cristina Iacob.

Faptul ca lumea a prins încredere că facem și filme de calitate, pentru care merită să dea 15 lei să se distreze este un semn că vom avea în sfârșit spectatori. Îmi doresc să facem filme văzute de sute de mii de spectatori, că miloane suntem :)). Le mulțumesc tuturor celor care deja au fost la #selfie69 și îi invit pe cei care nu l-au văzut încă să meargă în sala de cinema pentru o experienta de neuitat. Acum, cât îl mai prind la cinema”, adaugă Cristina.

#selfie69. It’s a fucking love story

În rolurile principale joacă Vlad Logigan (Magi), Olimpia Melinte (Roxi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Levent Sali (Mihai), Alex Călin (Brain), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, George Piștereanu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Tudor Aaron Istodor, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Sergiu Costache, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan sau Tolea Ciumac.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc, Adela Popescu, Radu Vâlcan și Lidia Buble sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

După aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?! Așa că, plecate-de- acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau!

Secvențe periculos de comice, dar și de intense au și cei trei protagoniști, interpretați de Vlad Logigan, Sali Levent și Alex Călin, care se pun rău în film cu o veritabilă ”Cruella De Vil” a mafiei ”di pisti Prut” și a celei mai mari și râvnite ”industrii” din țară și din lume, interpretată magistral de unica Maia Morgenstern!

Plină de adrenalină, senzualitate și slang, super-comedia #selfie69 înseamnă aproape 2 ore în compania insolitelor personaje care intră în situații hilar de comice, fierbinți și neașteptate! Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Indecent de romantic și feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER