Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Seri de rugăciune dedicate bolnavilor, la biserica din curtea Spitalului Municipal Dej – FOTO

Publicat acum

pe

La biserica cu hramul „Sfinții Doctori fără de arginți Cosma și Damian”, din incinta Spitalului Municipal Dej, a avut loc în prima săptămână din Postul Nașterii Domnului un program special de slujbe dedicate bolnavilor.

La finalul a mai multe seri de rugăciune, părintele Pavel Pop, slujitor la Biserica Spitalului, a invitat mai mulți preoți, pentru a fi săvârșită Taina Sfântului Maslu, pentru bolnavii Spitalului dar și pentru credincioșii care au fost prezenți.

Cuvântul de învățătură a fost susținut de către preotul Ioan Buftea, protopop al Dejului. Părintele a subliniat câteva din provocările zilelor noastre și a oferit soluții pentru depășirea acestora.

Seara a fost încheiată de către părintele Pavel Pop, care a mulțumit lui Dumnezeu pentru că și în acest an, în prima săptămână din Postul Nașterii Domnului, serile de rugăciune organizate cu mult drag au adunat atât preoți, cât și mulți credincioși.

Această inițiativă de a săvârși Taina Sfântului Maslu în prima săptămână a fiecărui post are o tradiție de peste 20 de ani și îi aparține părintelui Pavel Pop, slujitor la biserica din cadrul Spitalului Municipal Din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER