Conectează-te cu noi

Eveniment

Și-a ABANDONAT CÂINELE pe străzile din Dej. Proprietarul este pasibil de DOSAR PENAL – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Abandon caine dej

Deși problema câinilor fără stăpân nu reprezintă o situație de actualitate în municipiul Dej, tot mai multe persoane aleg să-și abandoneze prietenii patrupezi pe străzile din oraș. 

....

Este și cazul unui bărbat, domiciliat în municipiul Dej, care, din cauza comportamentului „nefiresc” al câinelui său, a decis să-l abandoneze astăzi, în jurul orei 11:45, pe strada Sălciilor din municipiul Dej. Din fericire, acesta a fost surprins de o voluntară din cadrul Asociației Anima Pro Terra care l-a luat imediat la întrebări. Se pare că principalul motiv pentru care bărbatul a intenționat să-și abandoneze patrupedul este din cauză că acesta ar fi mâncat mai multe înaripate din curtea stăpânului.

Potrivit reprezentanților Asociației Anima Pro Terra din Dej, acesta și-ar mai fi abandonat cățelul în urmă cu ceva timp, dar patrupedul s-a reîntors la domiciliul stăpânului.

Cazul a fost semnalat astăzi de către reprezentanții Asociației Anima Pro Terra și Poliției Locale Dej. Bărbatul este acum pasibil de o amendă penală între 2000 și 5000 de lei, iar potrivit reprezentanților asociației, în funcție de demersurile inițiate de Primăria Muncipiului Dej, bărbatul riscă între 6 luni și 3 ani de închisoare pentru abandon.

Bărbatul este pasibil de dosar penal dacă Primăria Municipiului Dej va iniția o plângere penală împotriva bărbatului, iar închisoarea este de la 6 luni la 3 ani”, a declarat pentru Dej24.ro Georgeta Maria Danciu, reprezentant Anima Pro Terra Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER