Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Simpozion al liberalilor organizat de OFL Dej. Lucia Varga a fost prezentă la eveniment – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

simpozion PNL (8)

Deputatul Lucia Varga, co-preşedinte ale Organizaţiei de Femei PNL, a fost prezentă astăzi la Dej unde a participat un simpozion cu tema ”140 de ani de liberalism – de la tradiție la modernitate”.

....

Sala Mare a Primăriei Dej a găzduit în această după-amiază, de la ora 17, un simpozion cu tema ”140 de ani de liberalism – de la tradiție la modernitate”, eveniment organizat de OFL Dej, cu sprijinul Asociaţiei ”Mişcarea liberală dejeană”. Evenimentul de la Dej a debutat cu discursurile susținute de viceprimarul Aurelian Mureșan, Violeta Mureșan și Melinda Alexandru – co-președinte OFL Dej, Dan Gavrea – co-președinte PNL Dej, Ioana Avram și Mihaela Suciu – co-președinte OFL Cluj, senatorul Marius Nicoară – co-președinte PNL Cluj, deputatul Radu Zlati, precum și Lucia Varga – co-președinte al Organizației Naționale de Femei Liberale. Singurul care nu a vorbit a fost deputatul Adrian Oros, prezent și el la ”prezidiu”.

În sala din cadrul Primăriei Dej au mai fost prezenți numeroși primari, preşedinţi de organizaţii municipale şi comunale ai Partidului Naţional Liberal Cluj, precum şi reprezentaţi ai societăţii civile, evenimentul bucurându-se astfel de un real succes.

În cadrul simpozionului ”140 de ani de liberalist – de la tradiție la modernitate”, prezentat de Aurelian Mureșan, au conferenţiat pe rând profesorii Horaţiu Moldovan („Rolul liberalismului în evoluţia umanităţii”), Constantin Albinetz („Liberalismul politic în România, de la origini până la Marea Unire din 1918”), Izidor Hatieganu („Contribuţia PNL la consolidarea şi dezvoltarea României interbelice”) și Prof. Univ. Dr. Nicolae Păun, decanul Facultatii de Studii Europene Cluj („Liberalism european – Consideraţii generale”).

Evenimentul a continuat apoi cu lansare de carte ”Vasile Vodă” (autor Marian Horvat; nuvela istorică a fost prezentată de părintele Ioan Mărginean) și cu ”Ion I.C. Brătianu Concepţie şi management politic” şi „Linşajul mediatic” (autor Dr. Ion Novăcescu).

Clik AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO de la simpozion pe pagina de facebook Dej24.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER