Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Societate comercială din Gâlgău, AMENDATĂ cu 30.000 de lei

Publicat acum

pe

Conform unui comunicat de presă, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au efectuat un control la o societate comercială cu sediul în localitatea Gâlgău, care activează în domeniul prelucrării si comercializării materialului lemnos, unde, în urma inventarierii stocului faptic, polițiștii au constatat că agentul economic nu deținea în depozitul societății 273 de metri cubi de cherestea de rășinoase, care se regăseau în stocurile scriptice.

Potrivit aceleiași surse, operatorul economic în cauză a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 30.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat valoric.

Totodată, joi, 29 februarie, polițiștii de la silvic au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale din comuna Gâlgău, iar în urma comparării stocurilor scriptice cu cele faptice, s-a constatat o diferență de 10 metri cubi de cherestea rășinoase și cherestea stejar între stocurile scriptice și stocurile faptice. Potrivit IPJ Sălaj, în consecință, agentul economic a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010, iar cei 10 metri cubi de cherestea rășinoase și cherestea stejar, în valoare de 19.810 lei, au fost confiscați.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER