Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Sondaj de opinie cu privire la redeschiderea Ștrandului Municipal Dej

Publicat acum

pe

Strand parasit abandonat

Pe o celebră rețea de socializare a apărut recent un sondaj care îi îndeamnă pe locuitorii municipiului Dej să își exprime opțiunea cu privire la redeschiderea Ștrandului Municipal Dej.

Sondajul de opinie, inițiat în cursul zilei de ieri de către Tineretul Național Liberal (TNL) – filiala Dej, îi îndeamnă pe dejeni să își exprime opțiunea în ceea ce privește „Reabilitarea, amenajarea şi redeschiderea Ştrandului Municipal Dej”.

Până la redactarea acestui articol au votat peste 200 de persoane, majoritatea (195) optând pentru reabilitarea și redeschiderea locului de agrement.

Tineretul Național Liberal Dej vine în atenţia dumneavoastră cu următorul sondaj de opinie pentru Reabilitarea, amenajarea şi redeschiderea Ştrandului Municipal! Răspunsurile dumneavoastră sunt importante pentru toţi dejenii. Vă mulţumim!”, se arată pe pagina de Facebook a Tineretului Național Liberal Dej.

Ștrandul Municipal este închis de mai mulți ani, trecerea vremii punându-și adânc amprenta pe cea care a fost, la un moment dat, oaza de relaxare a orașului de pe Someș. În anul 2007, ștrandul a fost închis de către inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Cluj care au depistat mai multe nereguli grave. Chiar și așa, după aproximativ două săptămâni, acesta a fost redeschis pentru public.

Sondajul de opinie poate fi accesat AICI!

FOTO – ARHIVĂ

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER