Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Soprana Sarah Brightman va concerta la Cluj-Napoca

Publicat acum

pe

loading...

Soprana britanică Sarah Brightman va concerta în România anul viitor, pe 21 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi pe 22 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, show-urile fiind incluse în turneul său mondial „Hymn”, scrie Mediafax.

Potrivit paginii sale oficiale de Facebook, turneul „Hymn: Sarah Brightman In Concert” a debutat în America de Sud în noiembrie şi va include 125 de show-uri pe cinci continente.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri şi au preţuri cuprinse între 750 de lei şi 150 de lei, pentru concertul din Bucureşti, şi între 525 de lei şi 145 de lei, pentru show-ul din Cluj-Napoca.

„Hymn” este cel de-al 12-lea album de studio solo al artistei.

Sarah Brightman a mai concertat în România în 2014.

În vârstă de 58 de ani, Sarah Brightman este considerată una dintre sopranele cu cele mai mari vânzări din lume şi este singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance şi Classic. Sarah Brightman este pionieră a genului „classic crossover” şi unul dintre marii artişti ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute şi având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur şi de platină, în peste 40 de ţări.

Single-ul „Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard şi au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992, la Barcelona, şi 16 ani mai târziu, la Beijing.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER