Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Spectacol CARITABIL pentru un tânăr din Dej, organizat de Clubul IMPACT Phoenix – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

concert caritabil IMPACT (61)

Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit, astăzi, tradiționalul concert caritabil organizat de Clubul IMPACT Phoenix.

Anual, Clubul IMPACT Phoenix Dej din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, a organizat astăzi un eveniment caritabil – intitulat ”Dincolo de aparențe” – în vederea susținerii unui caz social. Este vorba despre un tânăr dejean în vârstă de 22 de ani care suferă de schizofrenie și este înapoiat mintal. Acesta provine dintr-o familie defavorizată și are mare nevoie de ajutor.

Evenimentul din acest an (prezentat de elevii Maria Irimeș și Alin Vancia), care a avut ca scop promovarea comportamentului anti-violență în rândul tinerilor și nu numai, a fost gândit de organizatori ca un spectacol dedicat luptei împotriva abuzurilor de orice fel.

Dejenii care au răspuns ”prezent” invitației organizatorilor de la lua parte la acest eveniment, între care și primarul Morar Costan și deputatul Cornel Itu, au putut urmări un spectacol de excepție oferit de elevii liceelor din municipiul Dej, precum și de reprezentanții unor organizații non-profit (Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Dej). Pe scenă au urcat nume precum Vlad Georgiu, trupa de teatru Intermezzo, Mădălina Cupșa (cu grupul folcloric al liceului), Camelia Rodilă sau trupele Delir și MIST.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos ce au declarat primarul Morar Costan, directorul LAPI, Dorina Gherman, deputatul Cornel Itu sau prof. Silvia Farcaș (prof. coordonator Club IMPACT Phoenix Dej), precum și secvențe din momentele artistice pregătite de organizatori.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER