Conectează-te cu noi

Social-Cultură

EXCLUSIV. Spectacol dedicat diversității la Centrul Cultural Arta din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

image

Centrul Cultural Arta din Dej a găzduit în această dimineață, cu începere de la ora 10, un spectacol dedicat diversității, eveniment organizat de Clubul IMPACT Phoenix Dej.

În cadrul acestui spectacol, elevii Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej și a mai multor instituții de învățământ din oraș și din împrejurimi, au susținut mai multe momente artistice. În acest fel, elevii și-au demonstrat talentele și au subliniat faptul că diversitatea are numeroase forme.

Un punct important al acestui spectacol a fost o paradă a modei cu articole vestimentare realizate de elevii Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din materiale reciclate. Astfel, cei prezenți în sala Centrului Cultural Arta au putut admira vestimentații realizate din materiale precum hârtia sau pungile de plastic. Potrivit organizatorilor, scopul acestei parade a fost acela de a trage un semnal de alarmă asupra poluării și de a arăta că diversitatea poate avea multe forme, inclusiv în modă.

Următorul eveniment al proiectului „Fi parte la Diversitate” va avea loc în luna mai a acestui an, sub forma unei campanii stradale.

Vă reamintim, în luna noiembrie a anului trecut, Clubul IMPACT Phoenix Dej a organizat prima Bibliotecă Vie de la Dej în cadrul proiectului național ”Fii parte la Diversitate”.

În acest an, elevii dejeni pregătesc noi evenimente pentru a sărbători diversitatea și pentru a promova antidiscriminarea și drepturile omului.

Vezi o GALERIE FOTO pe pagina de facebook Dej24.ro.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER