Conectează-te cu noi

Social-Cultură

PREMIERĂ. Produs de Cluj revine la Dej în perioada 29-31 mai. Află ce poți cumpăra din târg

Publicat acum

pe

Produs de Cluj

Târgul Produs de Cluj ajunge la Dej la sfârșitul lunii viitoare, în perioada 29-31 mai. Pe cele 70 de standuri, producătorii și meșterii populari își vor expune produsele, iar dejenii sunt așteptați în Piața Bobâlna pentru a le admira și achiziționa.

Târgul Produs de Cluj revine la Dej pentru a patra oară, și de această dată ”oferta” producătorilor fiind una extrem de generoasă. De la cele 70 de standuri care vor fi amplasate în Piața Bobâlna, în centrul orașului, dejenii vor putea admira și achiziționa produse de artizanat, bijuterii hand-made, legume și fructe, ciocolată de casă, cosmetice bio, costume populare, sculpturi în lemn, sucuri naturale, miere de albină, uleiuri presate la rece, turtă dulce, gemuri și siropuri naturale, dar și carne și preparate din carne făcute după rețete tradiționale, precum și lactate de la stânele Clujului.

Pe durata târgului, vizitatorii vor avea posibilitatea nu doar să cumpere produse de calitate, ci și să urmărească spectacole de folclor de pe Valea Someșului. În fiecare zi, dejenii vor avea parte de recitaluri susținute de îndrăgiți interpreți de muzică populară din zona Dejului și din restul județului, în timp ce pentru copii este programat un spectacol de teatru de păpuși și va fi amenajat un parc de distracții.

Târgul Produs de Cluj are ca scop promovarea produselor, tradițiilor și culturii din județul Cluj. Tocmai de aceea, Asociația Produs de Cluj nu percepe taxă de participare la târg pentru producători și meșteri populari.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER