Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Credincioșii din Dej au organizat o masă pentru bolnavii internați la psihiatrie – FOTO

Publicat acum

pe

biserica Regina Maria (4)

Biserica Parohială ”Adormirea Maicii Domnului” Dej II de pe strada Regina Maria din Dej și-a întensificat în această perioadă activitățile pastoral misionare, cu precădere în perioada Postului.

Cei doi preoți, Ioan Bolbos – paroh și Emil Sabadâș, au inițiat și desfășurat diferite activități atât cu tinerii, cât și cu adulții pentru a-i ține mai aproape de faptele bune. Încă de la începutul lunii martie, la fel ca și în anii trecuți, copiii, tinerii și adulții parohiei au ajutat doi tineri dejeni bolnavi, cu nevoi urgente, cu sume de bani.

În sâmbătă Floriilor, tinerele din Comitetul Parohial ajutate de senioarele comitetului de la Biserica ”Adormirea Maicii Domnului” Dej II au organizat o masă comună pentru 80 de persoane bolnave, internate la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Dej.

Totodată, s-au distribuit 50 de pachete familiilor nevoiașe de pe raza parohiei, constând în alimente de bază: făină, zahăr, orez și ulei, totul pentru ca aceste familii să aibă necesarul minim pentru Sfintele Sărbători de Paști.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER