Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Ștafeta Veteranilor”, predată militarilor Batalionului 811 Infanterie ”Dej” – FOTO

Publicat acum

pe

Militarii Batalionului 812 Infanterie ”Bistrița”, alături de voluntarii INVICTUS, au parcurs traseul Bistrița-Dej pentru a preda ”Ștafeta Veteranilor” (roșie) militarilor Batalionului 811 Infanterie ”Dej”.

Astăzi, 22 octombrie 2021, ”Ștafeta Veteranilor” a ajuns în garnizoana Dej, fiind întâmpinată de către primarul municipiului Dej, Morar Costan și de comandantul garnizoanei, în fața sediului primăriei din oraș.

După adresarea cuvintelor de mulțumire pentru efortul depus și pentru modul în care mențin vie memoria eroilor, Morar Costan a predat ștafeta Comandantului Batalionului 811 Infanterie ”Dej”, pentru ca misiunea INVICTUS să continue cu Dragonii Transilvani pe ”traseul roșu”, pe itinerarul Dej-Baia-Mare.

Evenimentul ”Ștafeta Veteranilor” – ajuns la ediția a VIII-a – este organizat în România de Voluntarii INVICTUS, care și-au propus să aducă un omagiu eroilor României – militari sau civili – prin intermediul sportului. Voluntarii INVICTUS, alergători și cicliști, militari și civili, parcurg aproximativ 3800 de kilometri pe trei trasee – albastru, galben și roșu, denumite după culorile Drapelului Național. Evenimentul se va finaliza în data de 25 Octombrie 2021, de Ziua Armatei României, la Monumentul Ostașului Român de la Carei.

foto: Cristian Anghelina

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER