Conectează-te cu noi

Social-Cultură

VIDEO – Încă un tânăr din Dej i-a cucerit pe jurații de la ”Superstar”

Publicat acum

pe

Municipiul Dej va avea cel puțin doi reprezentanți în următoarea etapă a concursului ”Superstar România”. La fel ca Anda Domșa, un alt tânăr din Dej a obținut patru de ”DA”.

Este vorba despre Andrei Mureșan, un dejean în vârstă de 25 de ani, care obișnuiește să cânte pe străzile Clujului. Acesta a urmat Facultatea de Construcții – domeniu în care a și activat, inclusiv alături de familia sa -, însă și-a dat seama că muzica este de fapt ceea ce vrea să facă. ”Mi-am cumpărat o boxă pentru cântat pe stradă și am zis hai să vedem ce se poate întâmpla! Ca artist stradal, ai husa în față și dacă vrea cineva să te susțină, poate să o facă”, a povestit Andrei.

Dejeanul a interpretat ”Corazón” (Maluma ft. Nego do Borel) și i-a impresionat pe cei patru jurați – Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams – cu timbrul, dar și stilul său original.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos interpretarea sa, urmată de jurizare.

*** ”SuperStar România” este o emisiune care are la bază formatul internațional ”Idol”, un real succes în fiecare țară în care a fost transmis. Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent! Printre țările care au preluat formatul se numără Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER