Conectează-te cu noi

Social-Cultură

STAND-UP în Dej | ”RÂZI cu Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu”, sâmbătă, în BRACO Pub – VIDEO

Publicat acum

pe

Prezentatorii matinalului de la KISS FM, cunoscuții Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu vor susține sâmbătă, 10 noiembrie, un show de stand-up comedy în BRACO PUB.

Autorul volumelor ”Suge-o, Ramona!” și ”Suge-o, Andrei”, Andrei Ciobanu nu se află la prima sa prezență în Dej. Anul trecut, la începutul lunii decembrie, cunoscutul stand-up-er a susținut un show de zile mari, în aplauzele a sute de persoane prezente la inaugurarea pub-ului dejean.

Dacă atunci era singur pe scena Braco Pub, de data aceasta – la aniversarea de un an a localului – Ciobanu va avea un coleg de nădejdie alături de el: nimeni altul decât Ionuț Rusu, devenit celebru după participarea la show-ul de televiziune ”iUmor”. Rugăciunile lui pentru fiecare regiune a ţării au rămas în mintea publicului, iar glumele sale au făcut înconjorul țării. ”Am râs până am simțit că mă sufoc!”, i-a spus atunci Cheloo.

Recent, cei doi realizatori de la KISS FM au lansat serialul ”Dumnezeu vs. Satana”, pe Youtube, iar clipurile lor pline de haz însumează deja sute de mii de vizualizări. Cei doi stand-up-eri promit să fie la fel de amuzanți și sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19, atunci când vin în BRACO PUB Dej pentru show-ul de stand-up comedy ”Râzi cu Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu”.

Dacă vrei să râzi bine, să te distrezi alături de prietenii tăi și să îi vezi ”în acțiune” pe Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, ne vedem sâmbătă seara în Braco Pub! Nu vei regreta!

Informații și rezervări la 0742.787.821 sau direct la Braco Pub Dej.

Social-Cultură

Sărbători Pascale binecuvântate, din partea primarului municipiului Dej

Publicat acum

pe

”Zile cu puternică încărcătură spirituală pentru credincioşii romano- catolici și reformați care sărbătoresc Învierea Domnului. 

În aceste momente de mare sărbătoare vă transmit calde gânduri și urări de sănătate.

Lumina Sfântă a Învierii să vă aducă în suflete și în case, speranța, liniștea și bucuria alături de cei dragi.

Vă urez tuturor, Sărbători Pascale binecuvântate!”, transmite primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Continuă să citești

Social-Cultură

Romano-catolicii din Dej au sărbătorit Învierea – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Sute de credincioși romano-catolici din Dej au celebrat în această seară, în biserica din centrul orașului, sărbătoarea Învierii Domnului.

În această seară, începând cu ora 20, în Biserica Franciscană din Piața Bobâlna din Dej sute de credincioși s-au rugat și au așteptat momentul trecerii ”de la moarte şi păcat la viaţa nouă în Isus Cristos Înviat”. După aprinderea Lumânării Pascale, credincioșii au ascultat vestirea solemnă a Învierii și s-au bucurat împreună de cea mai importantă sărbătoare a anului – Paștele.

În jurul orei 22:30, toţi credincioşii romano-catolici – cu lumânările aprinse – au pornit în procesiune: au trecut prin fața primăriei, și-au continuat drumul pe strada George Coșbuc, iar apoi s-au întors la biserica amplasată în apropierea Parcului Mic. La final, cu toții au luat lumina sfântă acasă și au primit pască.

În România sunt aproximativ un milion de catolici, cele mai mari comunităţi regăsindu-se în Transilvania.

Anul acesta, Paştele Catolic îl precede cu o săptămână pe cel Ortodox.

Continuă să citești

Social-Cultură

Târg meșteșugăresc la Galeria de Artă Dej

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Dej, organizează vineri, 19 aprilie 2019, între orele 11:00-17:00 „Târgul Meșteșugăresc și Artistic” ediția a II-a.

Evenimentul va avea loc la Galeria de Artă Dej și are scopul de a le oferi dejenilor și celor interesaţi de meșteșugul popular și de artă, posibilitatea de a lua contact cu obiectele autentice și de a cunoaşte meşteşugurile tradiţionale din zona noastră.

În cadrul acestui târg de creaţie populară vor participa 15 meșteri populari și artiști, vizitatorii având posibilitatea să participe direct și în mod interactiv la actul de creație al obiectelor cu valoare populară, astfel încât oricine poate să se transpună pentru câteva ore în pielea unui meșter popular.

De asemenea, cei pasionaţi vor putea să-şi îmbogățească colecțiile personale cu obiecte unice create de artiştii populari: costume şi textile populare, obiecte din piele, bijuterii, picturi și multe altele.

Continuă să citești

RECLAMĂ

PUBLICITATE

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare