Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

STAND-UP în Dej | ”RÂZI cu Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu”, sâmbătă, în BRACO Pub – VIDEO

Publicat acum

pe

....

Prezentatorii matinalului de la KISS FM, cunoscuții Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu vor susține sâmbătă, 10 noiembrie, un show de stand-up comedy în BRACO PUB.

....

Autorul volumelor ”Suge-o, Ramona!” și ”Suge-o, Andrei”, Andrei Ciobanu nu se află la prima sa prezență în Dej. Anul trecut, la începutul lunii decembrie, cunoscutul stand-up-er a susținut un show de zile mari, în aplauzele a sute de persoane prezente la inaugurarea pub-ului dejean.

Dacă atunci era singur pe scena Braco Pub, de data aceasta – la aniversarea de un an a localului – Ciobanu va avea un coleg de nădejdie alături de el: nimeni altul decât Ionuț Rusu, devenit celebru după participarea la show-ul de televiziune ”iUmor”. Rugăciunile lui pentru fiecare regiune a ţării au rămas în mintea publicului, iar glumele sale au făcut înconjorul țării. ”Am râs până am simțit că mă sufoc!”, i-a spus atunci Cheloo.

Recent, cei doi realizatori de la KISS FM au lansat serialul ”Dumnezeu vs. Satana”, pe Youtube, iar clipurile lor pline de haz însumează deja sute de mii de vizualizări. Cei doi stand-up-eri promit să fie la fel de amuzanți și sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19, atunci când vin în BRACO PUB Dej pentru show-ul de stand-up comedy ”Râzi cu Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu”.

Dacă vrei să râzi bine, să te distrezi alături de prietenii tăi și să îi vezi ”în acțiune” pe Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, ne vedem sâmbătă seara în Braco Pub! Nu vei regreta!

Informații și rezervări la 0742.787.821 sau direct la Braco Pub Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER