Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ești un împătimit al sporturilor și al articolelor sportive? Nu îți place să pierzi ore în șir umblând prin diverse magazine?

Publicat acum

pe

Noi avem soluția! Magazinul TRESPASS Dej

Deși în lunile de toamnă târzie și cele de iarnă frigul ne dă bătăi de cap și uneori este incomod să ne îmbrăcăm tot timpul gros, noi ne dorim să facem ca această perioadă să fie cât mai plăcută și mai comfortabilă pentru tine. La noi poți găsi articole de îmbrăcăminte și încalțăminte pentru sezonul rece de calitate superioară și la prețuri avantajoase.

Crezi că asta este tot? Ei bine, te înseli! În magazinul TRESPASS Dej poți găsi articole sport-outdoor începând de la încălțăminte și îmbrăcăminte și până la accesorii de tot felul de la brand-uri precum ADIDAS, PUMA, NIKE, REEBOK, ASICS, CONVERSE, VANS, HEAD, TRESPASS și multe altele.

Dacă ești un împătimit al activităților în aer liber și îți place să fii tot timpul echipat cu articole de calitate, noi îți stăm la dispoziție cu geci, pantaloni, treninguri, polare, ghete de iarnă sau de drumeție, rucsacuri, lanterne, corturi, toate la un preț foarte avantajos.

Faci sport? Îți place să te plimbi îmbrăcat lejer, dar modern? Ghete de fotbal sau casual, geci de puf sau de ski, echipament pentru antrenamentul în săli de sport, echipament pentru sporturile de iarna satisfac o gamă variată de gusturi.

Dacă toate astea ți se par faine, ei bine mai avem o surpriză pentru tine: acum poți face cumpărături din confortul casei tale direct de pe noul nostru site mers.ro, unde poți vedea toate articolele disponibile în magazinul nostru! Poți compara prețul la mai multe articole, găsești articole pentru familia ta – de la cel mai mic la cel mai mare – și nu îți mai rămâne decât să faci comanda și să aștepți produsele.

Magazinul TRESPASS Dej s-a făcut cunoscut în comunitate prin sprijinirea mai multor competiții sportive și evenimente ale ONG-urilor locale și are ca obiect de activitate vânzarea de produse sportive-outdoor. Suntem o echipă tânără care crede că succesul se clădește pe valori oneste, respect și standard înalt. Dacă și tu cauți aceste calități într-un produs aruncă o privire pe site-ul nostru mers.ro sau vizitează-ne la magazinul nostru situat în Dej, Str. 1 Mai nr. 101B.

Social-Cultură

Sărbători Pascale binecuvântate, din partea primarului municipiului Dej

Publicat acum

pe

”Zile cu puternică încărcătură spirituală pentru credincioşii romano- catolici și reformați care sărbătoresc Învierea Domnului. 

În aceste momente de mare sărbătoare vă transmit calde gânduri și urări de sănătate.

Lumina Sfântă a Învierii să vă aducă în suflete și în case, speranța, liniștea și bucuria alături de cei dragi.

Vă urez tuturor, Sărbători Pascale binecuvântate!”, transmite primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Continuă să citești

Social-Cultură

Romano-catolicii din Dej au sărbătorit Învierea – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Sute de credincioși romano-catolici din Dej au celebrat în această seară, în biserica din centrul orașului, sărbătoarea Învierii Domnului.

În această seară, începând cu ora 20, în Biserica Franciscană din Piața Bobâlna din Dej sute de credincioși s-au rugat și au așteptat momentul trecerii ”de la moarte şi păcat la viaţa nouă în Isus Cristos Înviat”. După aprinderea Lumânării Pascale, credincioșii au ascultat vestirea solemnă a Învierii și s-au bucurat împreună de cea mai importantă sărbătoare a anului – Paștele.

În jurul orei 22:30, toţi credincioşii romano-catolici – cu lumânările aprinse – au pornit în procesiune: au trecut prin fața primăriei, și-au continuat drumul pe strada George Coșbuc, iar apoi s-au întors la biserica amplasată în apropierea Parcului Mic. La final, cu toții au luat lumina sfântă acasă și au primit pască.

În România sunt aproximativ un milion de catolici, cele mai mari comunităţi regăsindu-se în Transilvania.

Anul acesta, Paştele Catolic îl precede cu o săptămână pe cel Ortodox.

Continuă să citești

Social-Cultură

Târg meșteșugăresc la Galeria de Artă Dej

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Dej, organizează vineri, 19 aprilie 2019, între orele 11:00-17:00 „Târgul Meșteșugăresc și Artistic” ediția a II-a.

Evenimentul va avea loc la Galeria de Artă Dej și are scopul de a le oferi dejenilor și celor interesaţi de meșteșugul popular și de artă, posibilitatea de a lua contact cu obiectele autentice și de a cunoaşte meşteşugurile tradiţionale din zona noastră.

În cadrul acestui târg de creaţie populară vor participa 15 meșteri populari și artiști, vizitatorii având posibilitatea să participe direct și în mod interactiv la actul de creație al obiectelor cu valoare populară, astfel încât oricine poate să se transpună pentru câteva ore în pielea unui meșter popular.

De asemenea, cei pasionaţi vor putea să-şi îmbogățească colecțiile personale cu obiecte unice create de artiştii populari: costume şi textile populare, obiecte din piele, bijuterii, picturi și multe altele.

Continuă să citești

RECLAMĂ

PUBLICITATE

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare