Conectează-te cu noi

Social-Cultură

STAND-UP în Dej. Sorin, Cristi și Toma vin în Braco Pub! Hai la SHOW! – VIDEO

Publicat acum

pe

Stand-up comedy-ul revine în forță în Braco Pub, din Dej, în 2019! Primul show va avea loc peste doar două zile și este de neratat!

Îi cunoști din ”Una Scurtă”, ”Râzi ca Prostu”, ”Roast-ul lui Velea”, ”Show de Seară”, podcasturile ”Ceva Mărunt” și ”Popesco Show”… Sorin, Toma și Cristi Popesco – trei dintre cei mai apreciați comedianți din România la ora actuală – deschid seria show-urilor de stand-up găzduite de Braco Pub în anul 2019!

Autori a sute de show-uri pe cele mai importante scene de comedie din țară și străinătate, Sorin, Toma și Cristi revin, după un an, în Braco Pub! Show-ul lor nou-nouț este la fel de bun precum cel de anul trecut, dacă nu chiar mai bun! Și cum cei trei și-au demonstrat deja priceperea în ale râsului, având zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și evenimente în fiecare săptămână, show-ul din Braco Pub se anunță unul de zile mari!

Spectacolul de comedie din Braco Pub Dej va avea loc marți, 19 februarie, cu începere de la ora 21. Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0742787821.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER