Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Sting va susține un concert la Cluj! Artistul sosește în Transilvania însoțit de bucătarul său personal

Publicat acum

pe

loading...

Sting va sosi la Cluj-Napoca, unde va susține marți un concert, însoțit de bucătarul său personal, astfel că organizatorii au pregătit un spațiu special amenajat, care să îi permită acestuia să pregătească meniurile zilnice ale artistului, scrie Agerpres.

Din recuzita acestuia nu vor lipsi plitele, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere și un congelator.

„Doar câteva zile au mai rămas până când Sting va reveni în România pentru concertul pe care acesta îl va susține la Cluj-Napoca. (…) Pregătirile pentru concertul de marți sunt în toi, echipa de producție amenajând totul în cele mai mici detalii astfel încât șederea artiștilor să fie una cât mai plăcută, chiar dacă asta înseamnă să transforme una dintre încăperile Sălii Polivalente într-o bucătărie mobilată și complet funcțională!”, arată un comunicat al organizatorilor transmis vineri AGERPRES.

În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit și un spațiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane. Pe lângă aceste două spații, alte 16 cabine vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente pentru echipa artistului care însumează peste 70 de persoane, alți aproape 460 de oameni din echipă locală fiind implicați în organizarea concertului.

Show-ul este ultimul dintr-un turneu european ce promovează piese de pe noul album „57th & 9th” și va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Polivalentă, biletele fiind foarte aproape de epuizare.

Organizatorii amintesc că cei care doresc mai au patru zile pentru a participa la concertul susținut de artistul britanic.

Ultimele bilete mai pot fi achiziționate de pe www.eventim.ro și din rețelele afiliate, doar în categoriile în care s-au făcut recent suplimentari ca urmare a unor modificări logistice la nivel de set-up. Acestea oferă locuri în diferite sectoare din tribune.

Accesul pentru concertul de marți se va face începând cu ora 18,00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18,30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20,00, în deschiderea show-ului Sting, va cânta Joe Sumner, Sting urmând să își înceapă concertul în jurul orei 21,00.

Pentru evitarea aglomerațiilor la porțile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 18,00, ora deschiderii oficiale a porților de acces.

Pentru intrarea în Sala Polivalentă, organizatorii recomandă utilizarea porților de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziționate, porțile urmând a fi semnalizate corespunzător.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spațiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, dar nici cu selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

 

Sursa – Agerpres

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER