Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Tânăr din Coldău, record de viteză pe DN17! Ce valoare a indicat aparatul radar

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

În perioada 29 aprilie – 1 mai, polițiștii de la ordine publică și rutieră au acționat pe raza întregului județ, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră în trafic.

Acțiunile au vizat combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere: excesul de viteză și conducerea vehiculelor sub influența alcoolului.

Recordul de viteză înregistrat de aparatul radar a fost de 208km/h, iar șoferul, un tânăr de 23 de ani, din Coldău a fost depistat și oprit la timp, înainte să producă o tragedie, pe DN17, între localitățile Șieu Măgheruș și Podirei.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate 350 de sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 92.000 lei.

Totodată, față de 27 de conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER