Conectează-te cu noi

Sport

Tânăr din Dej, CAMPION și VICECAMPION la Campionatul Național de Culturism și Fitness – FOTO

Publicat acum

pe

Emanuel Mânzat, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Dej, a devenit campion național la categoria Fit Pairs Juniori, în cadrul Campionatul Național de Culturism și Fitness.

Campionatul Național de Culturism și Fitness s-a desfășurat, în perioada 15-19 mai, la Cluj Arena. Emanuel Mânzat a participat la cinci categorii diferite, obținând un titlu de campion național la Fit Pairs Juniori (pereche Stanca Mădălina), respectiv unul de vicecampion la Men’s Physique Juniori 1,76-1,78m. Totodată, sportivul care este legitimat la ”U” Cluj s-a clasat pe a treia treaptă a podiumului la Men’s Physique First Timers Juniori 1,76-1,78m.

Locul 4 la Fit Pairs Seniori (pereche Mădălina Stanca) și locul la 5 Men’s Physique seniori 1,79m sunt celelalte două clasări ale sale, la aceste categorii concurența fiind una acerbă, cu sportivi din lotul național. De menționat și că, la cei 20 de ani ai săi, Emanuel – în calitate de junior – a concurat împotriva unor seniori 24+ și, în ciuda acestui aspect, a reușit să acceadă în finală.

Emanuel – student în anul 2 la Universitatea Babes Bolyai Educație fizică și Sport – practică acest sport de aproape cinci ani, fiind și intructor de fitness. În viitor, dejeanul își propune să se axeze pe nutriție și coaching.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER