Conectează-te cu noi

Eveniment

Tânăr din Dej, propus de Mircea Badea purtător de cuvânt a lui Iohannis – VIDEO

Publicat acum

pe

Marius Tamas

Un tânăr din Dej a fost propus purtător de cuvânt a lui Klaus Iohannis, de către realizatorul emisiunii „În Gura Presei” de la Antena 3, Mircea Badea.

„În mod evident domnului Klaus Iohannis îi lipsește un purtător de cuvânt. Am găsit unul cu un debit verbal, cu o continuitate a discursului absolut remarcabilă și care este și ardelean. Este un ardelean care vorbește mai repede decât un oltean pe steroizi (…) Vreau să-l auziți doar cum vorbește, ce ritm are, ce coerență și câtă convingere. (…)  Ziceți dumneavoastră, purtător de cuvânt pentru Iohannis nu-i Dumnezeu ăsta? Gândiți-vă câte lucruri spune ăsta în 18 secunde… pe ceas. Deci în ălea 18 secunde cât l-au dat pe Iohannis la televizor, (…) păi dacă vorbea ăsta în locul lui… pfuuuu… deja îi mai rămâneau două secunde. Rezolva toate subiectele și îi mai rămâneau două secunde. Păi da’ nu mere mă nici așa! Foarte bun. Mi s-a părut senzațional. Sunt fan! De oameni ca ăsta avem nevoie!”, a spus Mircea Badea despre Marius Tămaș, într-o emisiune „În Gura Presei” de săptămâna trecută.

Contactat de reporterii Dej24.ro, Marius Tămaș a răspuns cu mult umor întrebărilor. Deloc deranjat că a fost întrerupt în timp ce realiza un proiect pentru facultate, s-a declarat încântat să răspundă întrebărilor, adăugând că „știrea oricum o să fie bună și la anu’… că eu tot în anul 3 o să fiu”.

Acesta are 22 de ani (22,73 după cum a declarat el), este student în anul 3 la Facultatea de Instalații din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Este originar din Dej și a devenit cunoscut în mediul online după ce a postat pe Internet mai multe filmulețe în care tratează liber diferite subiecte din România și nu numai. Clipurile video au devenit virale în România, fiecare filmuleț având aproape 500.000 accesări.

La întrebarea „Ce pasiuni ai?” a spus că nu poate răspunde, din cauză că și-ar supăra prietena, totuși ulterior și-a adus aminte că îi place muzica.

Primul clip video a fost realizat „la caterincă cu prietenii”. Unul dintre ei l-a filmat, iar clipul video l-a încărcat pe Facebook. Văzând că a adunat câteva sute de like-uri, prietenii acestuia au decis să-l mai filmeze.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER