Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Târg de toamnă, eveniment CARITABIL la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Actiune caritabila Liceul Tehnologic Constantin Brancusi (17)

Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej a găzduit astăzi ”Târg de Toamnă”, un eveniment caritabil desfășurat pentru ajutorarea unui elev.

Nu mai puțin de 11 clase ale școlii, coordonate de profesorii Claudia Rus, Dana Vekony, Marcela Chender, Gabriela Oros, Marinela Dumbrava, Maria Viman, Raluca Șimon și Antonela Drăgan, s-au implicat activ în desfășurarea evenimentului organizat pentru a marca Ziua Mondială a Alimentației.

Astfel, astăzi, cu începere de la ora 13:30, elevii și profesorii școlii au putut cumpăra produse specifice toamnei, începând de la fructe, zacuscă și compoturi și până la dulcețuri, gemuri și alte produse tradiționale. În deschiderea manifestării a vorbit Ginela Badiu, directorul adjunct al Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej – însoțită de directorul școlii, Florin Federiga -, care s-a referit la Ziua Mondială a Alimentaţiei şi la scopul umanitar al acţiunii organizate.

”Este o activitate care se derulează în școală de aproximativ 3 ani, o activitate prin care, cu sprijinul vostru, prin munca voastră, cu dăruire și creativitate, putem să sprijinim alți colegi de-ai voștri care au probleme de sănătate sau probleme materiale”, le-a explicat Ginela Badiu elevilor, în deschiderea târgului.

”Banii adunați vor fi donați în scop caritabil. Avem un elev în clasa a IX-a cu grave probleme fizice pe care vrem să-l ajutăm. Urmează un tratament care am înțeles că e foarte scump… Încercăm să-l ajutăm în acest sens. Copilul este luat în plasament de către o familie modestă, din punct de vedere financiar. Ne-am gândit că ar fi foarte bine să-i implicăm pe elevi astfel încât să le arătăm ce pot face la noi în școală, ce activități sunt, să-i atragem oarecum înspre partea aceasta”, a declarat pentru Dej24.ro prof. Claudia Rus, promotorul acestui târg caritabil.

La cea de-a IV-a ediție a Târgului de Toamnă de la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej a participat și primarul Morar Costan, care a făcut mai multe cumpărături de la standuri, contribuind astfel la ajutorarea elevului nevoiaș.

Vezi mai multe declarații în MATERIALUL VIDEO de mai jos.

Mai multe detalii, în link-ul următor: https://dej24.ro/targ-de-toamna-eveniment-caritabil-la-liceul-tehnologic-constantin-brancusi-dej-fotovideo/

Posted by Dej24.ro on 27 Octombrie 2015

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER