Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Târg de toamnă, eveniment CARITABIL la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Actiune caritabila Liceul Tehnologic Constantin Brancusi (17)

Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej a găzduit astăzi ”Târg de Toamnă”, un eveniment caritabil desfășurat pentru ajutorarea unui elev.

Nu mai puțin de 11 clase ale școlii, coordonate de profesorii Claudia Rus, Dana Vekony, Marcela Chender, Gabriela Oros, Marinela Dumbrava, Maria Viman, Raluca Șimon și Antonela Drăgan, s-au implicat activ în desfășurarea evenimentului organizat pentru a marca Ziua Mondială a Alimentației.

Astfel, astăzi, cu începere de la ora 13:30, elevii și profesorii școlii au putut cumpăra produse specifice toamnei, începând de la fructe, zacuscă și compoturi și până la dulcețuri, gemuri și alte produse tradiționale. În deschiderea manifestării a vorbit Ginela Badiu, directorul adjunct al Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej – însoțită de directorul școlii, Florin Federiga -, care s-a referit la Ziua Mondială a Alimentaţiei şi la scopul umanitar al acţiunii organizate.

”Este o activitate care se derulează în școală de aproximativ 3 ani, o activitate prin care, cu sprijinul vostru, prin munca voastră, cu dăruire și creativitate, putem să sprijinim alți colegi de-ai voștri care au probleme de sănătate sau probleme materiale”, le-a explicat Ginela Badiu elevilor, în deschiderea târgului.

”Banii adunați vor fi donați în scop caritabil. Avem un elev în clasa a IX-a cu grave probleme fizice pe care vrem să-l ajutăm. Urmează un tratament care am înțeles că e foarte scump… Încercăm să-l ajutăm în acest sens. Copilul este luat în plasament de către o familie modestă, din punct de vedere financiar. Ne-am gândit că ar fi foarte bine să-i implicăm pe elevi astfel încât să le arătăm ce pot face la noi în școală, ce activități sunt, să-i atragem oarecum înspre partea aceasta”, a declarat pentru Dej24.ro prof. Claudia Rus, promotorul acestui târg caritabil.

La cea de-a IV-a ediție a Târgului de Toamnă de la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej a participat și primarul Morar Costan, care a făcut mai multe cumpărături de la standuri, contribuind astfel la ajutorarea elevului nevoiaș.

Vezi mai multe declarații în MATERIALUL VIDEO de mai jos.

Mai multe detalii, în link-ul următor: http://dej24.ro/targ-de-toamna-eveniment-caritabil-la-liceul-tehnologic-constantin-brancusi-dej-fotovideo/

Posted by Dej24.ro on 27 Octombrie 2015

Social-Cultură

Dej | Manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, Mihai Eminescu – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej a organizat astăzi, 15 ianuarie, de la ora 11, manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, declarată Ziua Culturii Naționale.

Manifestările au debutat la bustul poetului Mihai Eminescu, din cartierul 1 Mai, cu intonarea Imnului Naţional al României și au continuat cu o slujbă de pomenire, depuneri de jerbe și flori, un recital de poezie susținut de trupa de teatru „Vistrian Roman” a Centrului Cultural „Arta” și un moment muzical susținut de Marin Grad.

Ziua Culturii Naționale a fost marcată și la Biblioteca Municipală Dej prin expoziţia de carte cu titlul „Dor de Eminescu”.

Continuă să citești

Social-Cultură

Mai multe gospodării din Câțcău au rămas fără apă potabilă!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Mai multe gospodării situate pe raza localității Câțcău au rămas miercuri dimineață fără apă potabilă.

Potrivit Companiei de Apă Someș SA, în vederea efectuării unor lucrări de reparații datorate unor avarii la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, s-a întrerupt furnizarea apei potabile pe raza localității Câțcău, între numerele 395 și 465.

Potrivit companiei, apa potabilă va fi întreruptă până în jurul orei 15:00.

Continuă să citești

Social-Cultură

”Cardinalul” și ”Ferdinand” la cinematograful din Dej

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D din incinta Muzeului Municipal în perioada 14-18 ianuarie 2020.

MARȚI – 14.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.)

MIERCURI – 15.01.2020

ORA 16:00   CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.  

JOI – 16.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

VINERI – 17.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

SÂMBĂTĂ- 18.01.2020

ORA 11:00     FERDINAND ( FILM ANIMAȚIE, DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ,  A.G., 104 MIN

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

”BILETELE POT FI PROCURATE DIN INCINTA LIBRĂRIEI MUNICIPALE DEJ DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 8:00- 16:00, CU MAXIM O ZI ÎNAINTE DE RULAREA FILMULUI SAU CU O ORĂ ÎNAINTEA RULĂRII FILMULUI.

BILETELE SE VÂND ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE! ÎN CAZUL ÎN CARE VOR EXISTA MAI MULTE SOLICITĂRI, FILMUL VA MAI FI RULAT ÎNCĂ O DATĂ, DUPĂ PRIMA PROIECȚIE.

ACCESUL ÎN SALĂ CU MÂNCARE ȘI BĂUTURI ALCOOLICE ESTE INTERZIS! VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!”, transmite Primăria Municipiului Dej.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare