Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Campania de prevenire a cancerului la sân, la Dej – FOTO

Publicat acum

pe

cancer la san (4)

Astăzi a avut loc la Dej o campanie de prevenire a cancerului la sân, desfășurată de Asociația „Mişcarea liberală dejeană” şi o companie de produse cosmetice.

Campania de la Dej, de sensibilizare a populației şi de prevenire a cancerului de sân, a fost desfășurată cu sprijinul mai multor eleve de la Liceul Tehnologic ”Costantin Brâncuși”, Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” și Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, alături de prof. Dimitriu Maria Ana, cea mai veche partizană a acestei activități și de câteva reprezentante ale companiei de produse cosmetice.

În cadrul campaniei de la Dej, doamnele şi domnişoarele întâlnite de-a lungul traseului prin oraş au fost informate despre metodele de prevenție a cancerului la sân şi au primit fundițe roz, fundițele specifice luptei împotriva acestui necruțător flagel. Scopul activității a fost acela a motiva femeile să se prezinte la controale, și de asemenea, de a se promova proiectul legii prevenției în sănătate, care va fi depus în luna noiembrie în Parlament.

Acțiunea de azi se încadrează în seria de activități dedicate lunei roz, luna sensibilizării împotriva cancerului la sân, alături de iluminarea în roz a statuii celor trei corifei, acțiunile educative de la liceele dejene şi distribuirea materialelor informative în oraş.

La campania de azi a participat și viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan, alături de consilierul local Simion Buburuz.

Citește și:

Luptă împotriva cancerului la sân – statuia din Parcul Mic din Dej a fost iluminată în roz – FOTO/VIDEO

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER