Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Luptă împotriva cancerului la sân – statuia din Parcul Mic din Dej a fost iluminată în roz – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Pnl Dej campanie lupta cancer la san

Statuia din Parcul Mic din municipiul Dej a fost iluminată în roz, în această seară, ca urmare a unei campanii de prevenire și luptă împotriva cancerului la sân.

....

Organizația Femeilor Liberale (OFL) din Dej s-a alăturat campaniei de informare a populației privind prevenția și lupta împotriva cancerului la sân și în acest sens a fost iluminată în roz Statuia Corifeilor din Parcul Mic. La evenimentul din centrul orașului, desfășurat în această seară cu începere de la ora 20, au participat numeroși reprezentanți ai liberalilor, dar și consilieri locali, în frunte cu viceprimarul Aurelian Mureșan și cu cele două co-președinte OFL Dej, Violeta Mureșan și Melinda Alexandru.

Cei care au ales să răspundă ”prezent” invitației de a participa la acest eveniment au primit fundițe roz, ca simbol al luptei împotriva acestui necruțător flagel.

Reprezentantele OFL Dej reamintesc femeilor cu vârsta cuprinsă între 50- 65 de ani posibilitatea de a efectua gratuit mamografii în toată perioada lunii octombrie, în municipiul Cluj-Napoca, programările făcându-se la numărul de telefon 0264560988.

În cadrul proiectului național ”PNL are grijă de sănătatea ta”, OFL Dej a demarat de o săptămână o serie de activități medicale de prevenție, consultații în domeniile: optometrie, medicină internă, ecografie abdominală și tiroidiană, E.K.G. , spirometrie, tratamente faciale, psihodiagnostic și tratament pentru anxietate, analiză nutrițională la persoane cu obezitate, urmând ca în luna octombrie să se implice în acțiuni de prevenție a cancerului la sân.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER