Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Târgul Produs de Cluj ajunge în weekend la Gherla! Programul complet

Publicat acum

pe

....

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează în perioada 11 – 13 mai, o nouă ediție a târgului producătorilor şi artizanilor clujeni în Gherla. Organizată în parteneriat cu Primăria municipiului Gherla, manifestarea expozițională se va desfășura pe platoul autogării.

....

Noi ne simțim acasă peste tot pe unde caravana Produs de Cluj ajunge, dar Gherla este o destinație aparte. Aici avem parte de oameni care nu doar că vizitează târgul nostru, ci ne-au devenit în timp prieteni. Sunt oameni care cunosc foarte bine proiectul inițiat de noi, vin și revin în târg pentru ceea ce noi și partenerii noștri le oferim și ne asigură de faptul că, an de an, Târgul Produs de Cluj este o necesitate pentru comunitățile locale. Miile de oameni care ne onorează cu prezența, Gherla fiind un oraș cu unele din cele mai mari audiențe, contribuie la decizia de a continua proiectul care sprijină micii întreprinzători locali”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La Târgul Produs de Cluj de la Gherla vor fi prezenți aproximativ 50 de expozanți care vor oferi publicului gherlean preparate tradiționale din carne și lapte, prăjituri și ciocolată de casă, miere, ulei presat la rece, lavandă, ceramică, costume populare și bijuterii lucrate de mână. De asemenea, vizitatorii târgului vor putea viziona spectacole folclorice de excepție, teatru de păpuși, un modern parc de distracții și multe alte surprize.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER