Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Târgul ”Produs de Cluj” ajunge la Dej la jumătatea lunii iunie

Publicat acum

pe

Produs de Cluj

Târgul ”Produs de Cluj” ajunge din nou la Dej în perioada 17-19 iunie. Pe câteva zeci de standuri, producătorii și meșterii populari își vor expune produsele, iar dejenii sunt așteptați în Piața Bobâlna pentru a le admira și achiziționa.

Târgul ”Produs de Cluj” revine la Dej pentru a cincea oară, și de această dată ”oferta” producătorilor fiind una extrem de generoasă. De la cele zecile de standuri care vor fi amplasate în Piața Bobâlna, în centrul orașului, dejenii vor putea admira și achiziționa produse de artizanat, bijuterii hand-made, legume și fructe, ciocolată de casă, cosmetice bio, costume populare, sculpturi în lemn, sucuri naturale, miere de albină, uleiuri presate la rece, turtă dulce, gemuri și siropuri naturale, dar și carne și preparate din carne făcute după rețete tradiționale, precum și lactate de la stânele Clujului.

Pe durata celor trei zile de târg (17-19 iunie), vizitatorii vor avea posibilitatea nu doar să cumpere produse de calitate, ci și să urmărească recitaluri folclorice de pe Valea Someșului. La Gherla, târgul va avea loc în toamnă, în perioada 2-4 septembrie, pe platoul autogării.

Târgul ”Produs de Cluj” are ca scop promovarea produselor, tradițiilor și culturii din județul Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER