Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Târgul Produs de Cluj la Gherla! Cum s-au distrat gherlenii și ce au putut cumpăra – FOTO

Publicat acum

pe

targul-produs-de-cluj-la-gherla

În perioada 14 – 16 octombrie, la Gherla, a avut loc ediția cu numărul 55 a târgului Produs de Cluj.

Evenimentul, organizat de Asociația Produs de Cluj, aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Gherla, s-a desfășurat pe platoul autogării și a adunat mii de oameni.

Ciocolată, pâine şi prăjituri de casă, turtă dulce, dulceţuri, siropuri, miere de albine, sucuri naturale, ulei preset la rece, struguri, must, vin, gogonele, caş, telemea, cârnaţi, slănină, roşii, castraveţi, dovleci, porumb fiert, ceapă cartofi, peşte la proţap, costume populare, bijuterii realizate manual, ceramică, lavandă, produse de artizanat şi spectacole folclorice de înaltă ţinută şi valoare artistică, de toate s-au putut bucura toți cei care au răspuns „prezent” invitației organizatorilor.

Gherla a fost orașul în care s-a încheiat sezonul 2016 pentru târgul Produs de Cluj. Ca de obicei, gherlenii au fost gazde bune, fiind alături de organizatori, atât ca şi cumpărători cât şi ca spectatori. Nici măcar ploaia care a căzut duminică toată ziua nu i-a împiedicat să vină pe platoul autogării, locul unde zeci de artizani și comercianți au stat timp de trei zile la dispoziția gherlenilor, cu mii de produse și voie bună.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER