Conectează-te cu noi

Politic

Tăriceanu și-a anulat vizita de la Dej. Vezi ce spune președintele ALDE Dej

Publicat acum

pe

Calin Popescu Tariceanu la Muzeul de Locomotive Dej-Triaj (1)

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, și-a anulat vizita la Dej, anunță președintele ALDE Dej, Vicențiu Știr.

Călin Popescu Tăriceanu urma să efectueze, la finalul acestei săptămâni, o vizită în municipiul Dej, la invitația președintelui ALDE Dej, Vicențiu Știr. Tăriceanu, alături de Daniel Chițoiu, Varujan Vosganian, Steluța Cătăniciu, Mircea Irimie și Ion Moldovan, urmau să susțină la Dej o conferință de presă, în program mai fiind prevăzute o întâlnire cu alegătorii și o vizită la o fabrică de hârtie din Dej.

Anularea vizitei vine în contextul în care Victor Ponta și-a anunțat astăzi demisia din fruntea Guvernului.

„Mulțumesc mult tuturor celor care au fost alături de noi, ALDE Dej, în pregătirea vizitei domnului Călin Popescu Tăriceanu la Dej și intenția de a participa la acest eveniment. Regretul meu, legat de contramandarea vizitei, este cu atât mai mare cu cât situația politică generată de demisia Guvernului Ponta atrage după sine mari semne de întrebare. Speranța mea de mai bine stă însă în viziunea marilor oameni politici pe care țara îi mai are totuși, în discernământul și clar viziunea domnului Tăriceanu și a ALDE”, a declarat președintele ALDE Dej, ing. Vicențiu Știr.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER