Conectează-te cu noi

Naţional

Te atrage ideea achiziționării unei biciclete electrice? Iată 6 avantaje pe care trebuie să le știi

Publicat acum

pe

În cazul în care te-ai săturat să stai în trafic zilnic, atât în drumul spre job, cât și în drumul spre casă, și să pierzi timp în care ai putea să te odihnești sau să faci cu totul alte activități care îți fac plăcere, cu siguranță ai luat în calcul achiziționarea unui mijloc de transport electric. 

Unele dintre cele mai avantajoase posibilități sunt bicicletele electrice, care au un raport convenabil în ceea ce privește viteza de deplasare și timpul petrecut până la job. Dacă te atrage ideea unui astfel de mijloc de transport, le poți încerca pe cele de la Dbsolar.ro și o poți alege pe cea care se potrivește nevoilor tale. 

Iată câteva dintre avantajele unei biciclete electrice 

  • Contribui la îngrijirea mediului și, în același timp, la sănătatea ta 

Renunțând la mașină, vei reduce din poluarea cauzată din motivul prezenței  numeroaselor autovehicule constant în trafic. Plimbările în aer liber, prin parc, pedalând ușor, cu siguranță vor aduce beneficii sănătății tale.

  • Viteză mare și timp de deplasare scurt

Timpul pierdut în trafic va fi folosit în alte scopuri, bicicleta electrică fiind foarte eficientă. În funcție de puterea ei, aceasta poate ajunge și la viteze de peste 25 km/h, ceea ce este un plus pentru un astfel de mijloc. Efortul pe care trebuie să îl depui va fi unul minim, așadar, poți parcurge distanțe mari cu o doză mică de energie exercitată, tocmai datorită motorului și al bateriei cu care acestea sunt dotate.

  • Investiție scoasă în timp

Chiar dacă poate fi o investiție semnificativă din cauza costurilor care pot varia între 2000 și 5000 lei, suma pe care o vei da pe achiziționarea unei biciclete electrice poate fi estompată într-o perioadă scurtă de timp, tocmai datorită faptului că vei renunța la mașină, iar, astfel, vei reduce costurile pe care le făceai prin alimentarea cu carburant. 

  • Fiabilitatea bicicletei

Există numeroase posibilități de a achiziționa biciclete electrice pliabile. Astfel, ea poate fi strânsă și va ocupa mult mai puțin spațiu. Poate fi mutată cu ușurință sau luată cu tine în vacanță prin țară, pentru că este ușor de transportat. 

  • Reîncărcare ieftină

Bateria pentru a fi reîncărcată necesită costuri foarte mici, care nu pot fi comparate cu alimentarea unei mașini care necesită carburant pentru a te putea deplasa cu ea. 

  • Nu există reglementări

Chiar dacă are motor și circulă cu viteză relativ mare, trebuie să știi că nu este nevoie să o înmatriculezi pentru a putea merge cu ea. Aceasta se comportă la fel ca o bicicletă clasică, atunci când vine vorba despre regulamentul ce trebuie respectat. 

Acum că ai aflat câteva dintre avantajele pe care o bicicletă electrică le are, asigură-te că vei ține cont de cele ce se pliază pe nevoile tale personale și, mai ales, că vei lua o decizie în funcție de cât de necesar îți este acest mijloc de transport. În acest caz, trebuie să acorzi atenție și distanței pe care o ai de parcurs până la destinația care poate varia. 

Sursa foto: shutterstock.com 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER