Conectează-te cu noi

Naţional

Cod ROŞU de viscol şi vânt pentru nouă judeţe! Cod PORTOCALIU și GALBEN în alte zone ale ţării

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

ANM a emis avertizări cod roşu de viscol şi vânt în zona montană din 9 judeţe, în vigoare de miercuri seara până joi dimineaţă.

Începând de miercuri de la ora 18:00 până joi la ora 8:00, metereologii anunţă viscol puternic cu rafale de peste 100…120 km/h şi vizibilitate redusă spre zero în zona de munte a judeţelor Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov şi Buzău.

În zona de munte a judeţelor Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov şi Buzău vântul va sufla tare, va fi viscol puternic, iar vizibilitatea redusă spre zero. Rafalele vor depăşi 100…120 km/h.

De asemenea, de miercuri ora 22:00 până joi la ora 08:00, se anunţă intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85…90 km/h, viscol, vizibilitate redusă semnificativ în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Tulcea.

Vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85…90 km/h, temporar va fi viscol şi vizibilitatea redusă semnificativ.

De asemenea, de miercuri de la ora 17:00 până joi la ora 08:00 în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea şi cea mai mare parte a Munteniei va fi cod portocaliu de vânt şi viscol.

În jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei vor fi intensificări susţinute ale vântului cu rafale de 70…85 km/h, temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilităţii.

În judeţele Teleorman, Giurgiu, Tulcea şi local în judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Brăila se va depune strat consistent de zăpadă.

De joi dimineaţă până la ora 12:00 se menţine codul portocaliu de vânt, ninsoare viscolită şi spulberată în estul Munteniei, sudul Moldovei şi în Dobrogea. Vântul va continua să prezinte intensificări susţinute cu rafale de 70…80 km/h, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură peste 80…90 km/h viscolind şi spulberând ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER