Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Tehnici şi metode de soluţionare a conflictelor, prezentate elevilor de la Şcoala Gimnazială Chiuieşti – FOTO

Publicat acum

pe

În prima zi din săptămâna „Şcoala altfel”, Şcoala Gimnazială Chiuiești i-a avut ca oaspeţi pe profesorii Pop Adrian Grigore şi Sandu Constantin Ciprian, de la Facultatea de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Aceștia, care sunt şi mediatori la Institutul Transilvan de Mediere, au organizat activităţi interactive cu elevii pe tema unor tehnici şi metode de soluţionare eficientă a conflictelor: jocuri de rol, prezentarea paşilor în soluţionarea conflictelor, discuţii libere sau dezbateri.

Cei mai activi elevi au primit diploma de „Mediator onorific”. Chestionarele completate la sfârşitul activităţilor au evidenţiat eficienţa demersului celor doi specialişti precum şi satisfacţia elevilor în urma participării la asemenea activităţi atractive, antrenante, foarte bine organizate şi desfăşurate, de maximă eficienţă.

Adresăm mulţumiri domnilor profesori Pop Adrian Grigore şi Sandu Constantin Ciprian pentru bunăvoinţa cu care au răspuns invitaţiei şcolii de a realiza această acţiune împreună cu elevii Şcolii Gimnaziale Chiuiești”, precizează reprezentanții instituției de învățământ.

La această activitate a luat parte și directoarea Şcolii Gimnaziale Chiuieşti, prof. Georgiu Crina-Ioana.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER