Conectează-te cu noi

Politic

Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica: „nimeni și nimic nu este mai presus de lege”

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Și primarul comunei Mica, social-democratul Tiberiu Zelencz, s-a dezis de Liviu Dragnea, chiar dacă a făcut-o într-un mod mai diplomat și fără să facă referire la liderul PSD sau la conducerea partidului din care face parte.

Acesta a scris luni, pe Facebook, imediat după ce liderul PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman că „nimeni și nimic nu este mai presus de lege.

După încheierea alegerilor europarlamentare din 26 mai, cred că toți oamenii politici trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna că puterea o deține, cu adevărat, poporul. Vreau să transmit tuturor celor care ne vor reprezenta în Parlamentul European, felicitări și mult succes. Ca în orice competiție, există câștigători și perdanți. Fiecare cetățean a votat așa cum i-a dictat conștiința, iar rezultatul dorinței poporului român s-a putut vedea aseară (n.r. duminică), după închiderea urnelor. Este o dorință de care toți oamenii politici trebuie să țină cont, să o respecte și să conștientizeze că nimeni și nimic nu este mai presus de lege”, a declarat primarul comunei Mica.

Ulterior, acesta a mulțumit locuitorilor comunei Mica pentru că au participat duminică în număr mare la vot. Ulterior i-a asigurat își va continua mandatul cu aceiași determinare ca și până acum, pentru a implementa cât mai multe proiecte menite să contribuie la dezvoltarea comunei.

„Eu, ca și primar al comunei Mica, doresc să le mulțumesc cetățenilor acestei comune, care au fost la vot, indiferent de opțiunea politică, și doresc să-i asigur că eu voi rămane același om, voi fi în continuare primarul tuturor și voi face tot ce-mi stă în putință pentru a implementa cât mai multe proiecte și pentru a dezvolta această comună. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, m-au înțeles și au rămas în continuare alături de mine”, a spus Tiberiu Zelencz, edilul comunei Mica.

Vă reamintim, la nivelul comunei Mica, PNL a câștigat detașat cursa alegerilor europarlamentare cu 32,71% (509 voturi), PSD fiind pe locul doi la o distanță de peste 7 procente – 25,58% (398 voturi). USR-PLUS a obținut doar 12,72 procente, 198 de locuitori ai comunei Mica votând cu această formațiune politică.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER