Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Tombola Autobit Dej – fiecare achiziție a 100 de lei îți oferă o șansă

Publicat acum

pe

Câștigătorul Tombolei Autobit Dej din 9 septembrie este Bogdan Ciurar. Acesta a jucat mai multe șanse de câștig la Tombola Autobit și din acest motiv a câștigat a doua oară la Tombola Autobit. Premiul de la extragere este un Voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei.

Achiziția de discuri de frână, față și spate, plăcuțe și revizia de ulei alături de filtrele de aer, habitaclu și combustibil i-a oferit lui Bogdan Ciurar șanse de câștig care s-au materializat în două premii, un Laptop Lenovo și un Voucher de marfă în valoare de 200 de lei.

Au rămas o multitudine de premii atractive în tombola Autobit, urmând ca următoarea extragere să aibă loc în această vineri, 16 septembrie.

1 x Televizor Samsung UHD AU7100 108 cm

1 x Trotinetă electrică Xiaomi

1 x Cărucior dotat cu scule Garage Meister

1 x Ceas Apple Watch SE

2 x Geci Dakar Motul

1 x Plin de combustibil in valoare de 300 lei

Fiecare achiziție de minim 100 de lei îți poate aduce unul din premii. Tombola Autobit se derulează până la data de 31 octombrie, cu extragere săptămânală a unui premiu.

Autobit oferă cea mai largă gamă de piese, accesorii auto, acumulatori, baterii auto și anvelope pentru autoturisme, camioane, motociclete și utilaje agricole. Înscrierea în tombolă se face automat, la orice achiziție, șansele crescând în funcție de valoarea comenzii. Fiecare multiplu de 100 de lei cheltuiți îți aduce o șansă suplimentară.

Comenzile la magazinul Autobit pot fi efectuate și telefonic cu livrare gratuită în zona orașelor Dej și Gherla la telefon 0760 6000 86.

Magazinul este deschis de luni până vineri în intervalul 08:00 – 18:00, pe strada Avram Iancu, nr 23.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER