Conectează-te cu noi

Social-Cultură

TOT RESPECTUL! Elevi de la LAPI Dej, premianți la olimpiade. Cine sunt cei mai buni?

Publicat acum

pe

LAPI

Numeroși elevi de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej s-au remarcat la olimpiadele la care au participat în această perioadă.

La filiera teoretică, Ioana Alexandra Belu, din clasa a VIII-a B (pregătită de prof. Nicoleta Corina Cherecheș), a obținut premiul I la Olimpiada de Geografie și s-a calificat la etapa națională. De asemenea, Andrei Cătălin Groșan, clasa a XII-a D (pregătit de prof. Ioan-Viorel Creț) a ocupat prima poziție a podiumului la ”Pregătire Sportivă Teoretică” și va reprezinta liceul dejean la etapa națională.

Totodată, Claudiu Florin Kiss (clasa a XI-a A) a obținut premiul II la Olimpiada de Informatică, Octavian Vasile Bora (clasa a XII-a B) – premiul III la Olimpiada de Psihologie, Andreea Bance (clasa a XI-a B) – premiul III la Chimie, Mircea-Nicolae Lăncrănjan (clasa a XI-a A) – premiul III la Fizică, iar Iulia Plian (clasa a XI-a D) – premiul III la Pregătire Sportivă Teoretică.

La filiera vocațională, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, trei echipe vor participa la faza regională. Este vorba despre volei – gimnaziu (prof. Mircea Itt), volei – liceu (prof. Radu Miclea) și baschet -gimnaziu (prof. Laurenția Chira).

Vezi în pozele de mai jos cine sunt ceilalți elevi de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej care s-au remarcat la olimpiade.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER