Conectează-te cu noi

Social-Cultură

TOT RESPECTUL! Și elevii de la CNAM Dej au strâns bani pentru victimele din Colectiv

Publicat acum

pe

Colegiul National Andrei Muresanu Dej

Elevii Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej nu au rămas impasibili la tragedia petrecută în clubul Colectiv din București și au strâns bani în școală pentru ajutorarea victimelor.

Astfel, elevii clasei a XI-a D s-au gândit să dea o mână de ajutor victimelor incendiului din Capitală și au inițiat o campanie de strângere de fonduri în școală. Acțiunea umanitară derulată la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej s-a desfășurat pe parcursul a două zile, joi și vineri, la sfârșitul săptămânii trecute, iar elevii liceului – alături de profesori și cei doi directori – au demonstrat încă o dată că au un suflet mare și au făcut donații pentru ajutorarea victimelor teribilului incendiu.

La final, suma de 1.500 de lei a fost depusă în contul Fundației ”Mereu Aproape”. ”Sinceră să fiu, de luni mă tot gândeam cum am putea ajuta deoarece am fost afectată și personal din moment ce cunoșteam câteva persoane care acum sunt în stare gravă… Doar că nu știam sigur cum să fac și ce să fac, așa că am vorbit cu restul colegilor, marți am început pregătirile și am vorbit la direcțiune, miercuri am făcut anunțul din clasă în clasă, iar joi ne-am pus serios pe treabă. Am fost plăcut surprinși să vedem că toți profesorii ne susțin, iar elevii au ajutat majoritatea cu cât au putut”, a declarat pentru Dej24.ro Tamara Văscu, inițiatoarea acestei acțiuni umanitare.

Citește și: 

JOS PĂLĂRIA! Elevii de la LAPI Dej au strâns bani pentru ajutorarea victimelor din Colectiv

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER