Conectează-te cu noi

....

Administraţie

TOTUL DESPRE Dora Muncelean, VICEPRIMARUL municipiului Dej. A fost campioană la șah! – VIDEO

Publicat acum

pe

....

teodora muncelean

Teodora Muncelean este noul viceprimar al municipiului Dej, devenind astfel prima femeie care ocupă această funcție.

....

Astăzi, în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Local Dej, Teodora Muncelean – numele propus de PSD pentru a ocupa funcția de viceprimar al Dejului – a primit 13 voturi favorabile de la colegii săi din CL și a devenit oficial – ”cu acte în regulă” – prima femeie care ocupă această poziție.

Născută în Dej, Dora Muncelean este licențiată în științe juridice, specializarea drept (Universitatea ”Babes-Bolyai” Cluj-Napoca), însă are și competenţe în materia Drept comercial: “Contracte comerciale internationale”, deținând în acest sens o diplomă emisă de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Noul viceprimar al Dejului este ”Ambasador al egalității de șanse”, ca urmare a participării la Proiectul “START – O viață de calitate în siguranță!”, desfășurat de Agenția pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați (din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice), în parteneriat cu Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul”. Muncelean are competenţe și în materia “Egalității de șanse și de gen, a combaterii violenței domestice și a traficului de persoane”.

În ceea ce privește partea profesională, Muncelean a fost directorul Departamentului Juridic din cadrul Grupului S.C.R (Serviciile Comerciale Române) – 2006, însă a asigurat consiliere juridică și pentru alte societăți din domeniul privat. Din 1998 este șef al Biroului Juridic din cadrul SC Someș SA Dej, iar din 2007 consilier juridic pentru SC A6 IMPEX SA Dej. De menționat că noul viceprimar al Dejului este membru asociat (fondator) al clubului FC Unirea Dej (fotbal) și membru asociat (fondator) al CS Unirea Dej (volei).

Membră a Partidului Social Democrat (PSD) – Organizația Municipală Dej, Dora Muncelean este totodată și președintele Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) Dej. De asemenea, Muncelean ocupă și funcțiile de vicepreședinte al Organizației Municipale PSD Dej și vicepreședinte al Organizației Județene a Femeilor Social Democrate – Cluj.

Noul ”adjunct” al edilului se află la al treilea mandat ca ales local, fiind președintele Comisiei Juridice a Consiliului Local Dej și membru al Comisiei Economice a CL Dej.

Ceea ce foarte puțini dejeni știu despre Dora Muncelean este că aceasta a fost campioană municipală la șah și că deține permis de conducere ambarcațiuni cu motor (ape interioare și maritime).

”Sunt onorată pentru această funcție de viceprimar, cred că sunt prima femeie viceprimar al municipiului nostru și vreau să fiu la înălțimea acestei funcții. Nu o să îi dezamăgesc pe dejenii care m-au ales în funcția de consilier local și nici pe colegii care m-au votat în funcția de viceprimar. Îi mulțumesc domnului primar pentru tot sprijinul și pentru toată înțelegerea de care a dat dovadă în toată această perioadă de campanie electorală, le mulțumesc colegilor mei care au fost alături de mine și împreună cu care am reușit să obținem un număr de 11 mandate de consilier local, fapt ce a permis obținerea acestui mandat de viceprimar. Cu atât mai mult mă bucur că această funcție revine unei femei, în calitatea mea de Ambasador al Egalității de Șanse consider că era timpul ca o femeie să îndeplinească funcția de viceprimar al municipiului Dej”, a declarat Dora Muncelean, la finalul ședinței de constituire a CL.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER