Conectează-te cu noi

Administraţie

Dora Muncelean este noul VICEPRIMAR al municipiului Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Dora Muncelean viceprimarul municipiului Dej

Zvonurile și speculațiile apărute în spațiul public referitor la numele noului viceprimar al municipiului Dej s-au adeverit. Dora Muncelean a fost aleasă astăzi viceprimar.

În prezența prefectului județului Cluj, Gheorghe Ioan Vușcan, a președintelui Judecătoriei Dej Corin Igna, a președintelui Consiliului Județean Cluj, Marius Mânzat și a numeroși invitați, Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit astăzi, cu începere de la ora 14, ședința de constituire a noului Consiliu Local al Municipiului Dej.

Chiar dacă s-a vehiculat de mai mult timp numele noului viceprimar al municipiului Dej, în urma alegerilor locale din 5 iunie, zvonurile au prins doar astăzi contur. Pe ordinea de zi a ședinței de constituire a noului CL al Municipiului Dej s-a regăsit și „alegerea viceprimarului Municipiului Dej”. Singura propunere pentru funcția de viceprimar a aparținut grupului PSD, Dora Muncelean fiind cea nominalizată de Nicolae Lazăr. Prin vot secret în cabină, noii aleși locali și-au exprimat opțiunea.

Reprezentanta social-democraților a primit 13 voturi ”pentru” (11 PSD, 2 UDMR) și a obținut fotoliul de viceprimar al Dejului pentru următorii patru ani. Cei cinci liberali din CL nu au votat această propunere.

Imediat după aceasta, consilierul local Dora Muncelean a depus jurământul în fața colegilor săi și în fața întregii audiențe și a devenit astfel oficial – ”cu acte în regulă” – viceprimar al municipiului Dej.

CITEȘTE ȘI: 

TOTUL DESPRE Dora Muncelean, VICEPRIMARUL municipiului Dej. A fost campioană la șah! – VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER