Conectează-te cu noi

Politic

ALEGERI LOCALE 2020 | Traian Mureșan, candidat PMP la Primăria Dej. Ce prioritate are?

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | Traian Mureșan este oficial candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Primăria Municipiului Dej, fapt anticipat de Dej24.ro încă de la începutul anului.

“Economist de profesie, candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Dej este Traian Mureșan. Este un lider capabil care cunoaște atât mediul privat cât și public. Este cunoscător al administrației publice locale, servind interesul dejenilor din 2008. 

Prioritățile lui Traian Mureșan într-un posibil mandat de primar sunt proiectele ce stau de multă vreme pe birourile administrației locale nerezolvate. 

Infrastructura rutieră reprezintă cea mai mare parte din absorbția bugetelor de investiții atât la nivel local, cât și național. Din păcate, acest lucru nu se vede în practică. În Dej, proiectul variantei ocolitoare stă pe birourile Primăriei Dej de ani buni. Licitațiile pentru varianta ocolitoare au fost anulate pe rând, iar documentația a expirat între timp. Studiul de fezabilitate a fost aprobat în anul 2010, va trebui refăcut la 10 ani după aprobare”, anunță PMP.

“Centura de ocolire DEJ trebuie să fie o prioritate în noul mandat de primar. Trebuie ca factorii ce duc la ineficiență și întârzieri să fie eliminați”, a afirmat candidatul PMP, Traian Mureșan. “Lipsa de interes la nivelul administrației publice locale a dus la pierderea multor proiecte benefice dezvoltării municipiului Dej precum proiectul pentru colectarea selectivă asupra căruia nu s-au mai făcut progrese. Un alt exemplu este proiectul GAL în care s-au investit 5000 de euro fără un studiu de fezabilitate și îngreunează situația pentru zonele defavorizate precum cartierele Triajul sau Sărata”, a mai spus reprezentantul PMP.

Programul de candidatură al lui Traian Mureșan urmărește urgentarea proiectelor ce stau de ani buni pe birourile administrației publice locale și implementarea de proiecte necesare pe termen lung în municipiul Dej. Locuitorii municipiului Dej sunt invitați la un dialog deschis cu Traian Mureșan, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Dej. 

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale. 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER