Conectează-te cu noi

Administraţie

Traian Mureșan: ”Cred că îl arestează mâine-poimâine. Pe primarul de la Pitești pentru chestia asta l-au arestat” – VIDEO

Publicat acum

pe

sedinta Consiliul Local Dej martie (1)

Traian Mureșan a fost validat drept consilier local, în cadrul ședinței ordinare din această după-amiază, dar nu a depus jurământul și a părăsit sala de ședințe.

La ieșire, Mureșan a declarat că ”e obligația mea să depun jurământul și cum să o fac dacă ei nu mi-au acordat? Vine avocatul că ar trebui să îi ieie un punct de… la primarul… cred că îl arestează mâine-poimâine pentru că asta e a doua oară, e abuz de 2 ani de zile și acum e în plen”, a răbufnit Mureșan.

Întrebat dacă va continua demersurile în instanță, Mureșan a răspuns ”păi nu în instanță, direct la DNA cred că face acum (n.r – avocatul), pe primarul de la Pitești pentru chestia asta l-au arestat. El (n.r – primarul) trebuia să îl cheme pe Lazin, să îl roage frumos, că au greșit ei… Cine a făcut la Lazin adresă să se prezinte că e următorul? Secretarul cu primarul. De ce nu au lăsat postul meu vacant?”, a mai zis la ieșire Mureșan Traian.

Vezi mai multe declarații în materialul VIDEO de mai jos.

Citește și: Traian Mureșan a fost validat drept consilier local, dar nu a depus jurământul – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER