Conectează-te cu noi

Sport

Trei fotbaliști ai Unirii Dej, CAMPIONI cu echipa de fotbal a UBB Cluj

Publicat acum

pe

UBB fotbal

Echipa de fotbal a Universității Babeș-Bolyai, din care fac parte și trei sportivi ai Unirii Dej, a câștigat, azi, finala Campionatului Național Universitar de Fotbal 2016.

Fotbaliștii UBB-ului, antrenați de conf. univ. dr. Septimiu Ormenișan, s-au impus cu scorul de 6-0 în finală în fața echipei Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

”Suntem extrem de mândri de jucătorii noștri, care au reușit să obțină azi primul titlu național la fotbal. E o victorie meritată și le mulțumim celor de la U Cluj, Unirea Dej, Unirea Jucu și FC Zalău, care au fost de acord ca jucătorii lor studenți să reprezinte UBB. Le mulțumim suporterilor care au fost alături de noi și mă bucur că UBB a arătat încă o dată că poate face performanță pe toate planurile”, a declarat conf. univ. dr. Cosmin Irimieș, directorul general adjunct al UBB.

UBB Cluj: Vaida – Popa, Crişan, Ionescu, Ionaşcu – Boboc, Rogozan  – Greu, Calcan, Hâmpea – Pop Al. Rezerve: Iura – Muntean, Kereki, Vălean. Antrenor: Septimiu Ormenişan

Vă reamintim, trei fotbaliști ai Unirii Dej fac parte din echipa Universității Babeș-Bolyai. Este vorba despre Marius Ionescu, Marius Rogozan și Răzvan Munteanu, după cum Dej24.ro a anunțat încă de săptămâna trecută AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER