Conectează-te cu noi

Sport

”Tricolorii” de la LAPI Dej, ELIMINAȚI de la Campionatul European de Volei U19

Publicat acum

pe

Naționala masculină de volei U19 a României, din care au făcut parte cinci sportivi de la LAPI Dej, a fost eliminată de la Campionatul European, după ce a încheiat grupa pe locul 5 și a ratat calificarea.

În ultimul meci al ”tricolorilor” la acest European, românii au fost învinși cu scorul de 3-0 (21-25, 10-25, 20-25) de Cehia. Calificarea s-a jucat, de fapt, în primul meci, pierdut surprinzător, cu scorul de 3-0, în fața Finlandei (25-20, 25-13, 25-17). Tot înfrângeri au înregistrat românii și cu Franța (2-3) și Turcia (0-3). Singura victorie izbutită de sportivii naționalei U19 a fost cea cu Slovacia, scor 3-2, subiect despre care Dej24.ro a scris AICI.

În semifinalele pentru locurile 1-4 se vor juca meciurile Rusia – Turcia și Italia – Cehia, în timp ce în semifinalele pentru locurile 5-8 se vor disputa Polonia – Finlanda și Belgia – Franța. Ungaria, Bulgaria, România și Slovacia au fost eliminate de la Campionatul European.

Din lotul naționalei U19 a României fac parte cinci sportivi de la LAPI Dej: ridicătorul Sergiu Bojor, universalul Radu Pop, extrema Vlad Curuia Pop, centrul Bela Bertha și libero-ul Cristian Teglaș. De asemenea, antrenor secund al naționalei este Mircea Itt, tot de la LAPI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER