Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Trupa de teatru „Vistrian Roman” din Dej participă la „Joia teatrului”

Publicat acum

pe

 

image

Joi, 26 martie, trupa de teatru „Vistrian Roman” a Casei Municipale de Cultură Dej participă la Cluj-Napoca la „D’ale… teatrului” – „Joia Teatrului”, eveniment cultural ajuns la cea de-a XIX-a ediție.

Evenimentul va avea loc joi, cu începere de la ora 17:00, în „Sala Șantier” la sediul Şcolii de Arte de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51 din Cluj-Napoca.

Trupa dejeană de teatru „Vistrian Roman” participă la acest eveniment cultural cu două categorii de vârstă:

Grupa mare, formată din elevii Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”, secția Dej, Adina Oros, Tania Olah, Anca Valasutean și Mariana Reman. Aceștia vor pune în scenă mai multe momente și schițe din creațiile lui I. L. Caragiale, în timp ce grupa mică formată din elevii Alisia Moldovan, Deoana Roman, Anisia Roman, Briana Valasutean și Larisa Grad vor participa la acest eveniment cu piesa de teatru „Scufița Roșie”.

Trupa de teatru „Vistrian Roman” a Casei Municipale de Cultură Dej este coordonată la acest eveniment de profesorul și actorul Petre Băcioiu.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Consiliul Judeţean Cluj, Şcoala Populară de Arte „„Tudor Jarda”” Cluj-Napoca, în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER