Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Trupa Magic Star junior din Dej, pe podium la Concursul Național de Dans „Ritm, Dans, Fantezie”, desfășurat la Târgu Mureș – FOTO

Publicat acum

pe

....

Sâmbătă, 18 noiembrie, s-a desfășurat la Târgu Mureș cea de-a VIII-a ediție a Concursului Național de Dans „Ritm, Dans, Fantezie”, organizat de Palatul Copiilor Târgu Mureș, sub egida Ministerului Educației Naționale.

....

În concurs s-au înscris 32 de echipe, care au prezentat 67 de momente de dans, fiind împărțite pe categorii de vârstă și genuri de dans.

Municipiul Dej a fost reprezentat de trupa Magic Star junior de la Clubul Copiilor, care a participat la categoria de vârstă „clasele V-VIII” și a obținut locul II la secțiunea „majorete” și locul III la secțiunea „hip-hop”.

Vă reamintim, trupa Magic Star junior este formată din zece eleve cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani de la mai multe școli din Dej, care se antrenează la Cercul de dans modern de la Clubul Copiilor, sub îndrumarea prof. Maria Szabo.

Tot sâmbătă, senioarele din trupa ReBeLe de la Clubul Copiilor au fost invitate să danseze la festivitatea de deschidere a Cupei Romaniei la Sporturi Marțiale Coreene, competiție desfășurată în Sala Sporturilor din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER