Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

TSD Dej a oferit cadouri copiilor de la Centrul de Zi Familia și Copilul din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

TSD cadouri Centrul de zi (3)

TSD Dej s-a alăturat campaniei “Chiar dacă sunt sărac, Moș Crăciun nu m-a uitat” și, alături de Alina Ritea – inițiatoarea campaniei- au făcut astăzi o mare bucurie copiilor de la Centrul de Zi Familia și Copilul din Dej.

....

Tinerii social-democrați au dus copiilor pachete cu jucării și dulciuri, însă marea surpriză a constat în personajul care i-a minunat pe cei 20 de micuți –  apariția Moș Crăciun. La această acțiune, tinerii social-democrați au fost însoțiți de Grupul Cercetașilor din Unguraș care i-au colindat pe copii și le-au dăruit cadouri.

Pachetele cu dulciuri și jucării au fost realizate de TSD Dej prin contribuția membrilor, dar și din donațiile oamenilor cu suflet mare. Deputatul Cornel Itu a fost alături de tinerii social-democrați și și-a exprimat dorința de a le face o surpriză copiilor înainte de sărbătorile de iarnă.

“Ne bucurăm că am reușit să aducem bucurie unor copilași care merită din plin atenția noastră. Le mulțumim tuturor celor care au donat și s-au implicat în această campanie!”, a declarat Andrei Bradea, președinte TSD Dej.

“Astăzi am retrăit bucuria de a dărui și suntem recunoscători celor care au contribuit la realizarea cadourilor. Implicarea noastră în această campanie nu se oprește la această acțiune, iar săptămâna viitoare vom distribui pachete celor două familii din Rugășești și Salatiu, familii care se află de câtva luni sub „tutela” tinerilor social-democrați”, a spus și Marinela Cremene, secretar general TSD Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER