Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Tupeu JEGOS în Cluj! O „botoxată” către un polițist: „Cum te cheamă? Să dau un telefon” – VIDEO

Publicat acum

pe

Scenă incredibilă ieri în față la Tribunalul Cluj și vizavi de sediul DNA: O tânără cu tupeu și Mercedes i-a spus polițistului care se pregătea să o amendeze pentru că a parcat pe banda de circuție: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon”, potrivit clujust.ro.

Mașina scumpă a fost lăsată cu avariile pornite, o perioadă de timp, în fața Tribunalului Cluj, blocând o bandă de circulație și două mașini parcare regulamentar chiar pe locurile rezervate magistraților. Un polițist de la Secția 2 de Poliție trecea prin zonă și s-a oprit când a văzut Mercedesul și încă o utilitară de la o firmă de curierat în spatele mașinii de lux.

În timp ce agentul vorbea cu șoferul utilitarei, a apărut șoferița care nici nu l-a băgat în seamă și a vrut să plece sub ochii lui. Polițistul a fost pe fază și a fluierat pentru a o opri.

Partea interesantă a venit când polițistul s-a prezentat și i-a cerut actele. Răspunsul brunetei ”botoxate” a fost: ”Cum ai spus că te cheamă? Să dau un telefon”. Atunci, agentul de la Secția 2 a început să-i explice că ceea ce face ea este o imixtiune în aplicarea legii. Mai precis, un mic trafic de influență. Polițistul i-a luat actele și a mers la mașina de poliție pentru a completa procesul-verbal de contravenție, potrivit sursei citate.

L-am întrebat pe polițist pe cine a vrut să sune tânăra: ”Nu a precizat”, ne-a răspuns agentul. Apoi am întrebat-o pe ea. Mai jos puteți citi și vedea dialogul:

  • Reporter: Pe cine ați vrut să sunați?
  • Șoferița: Care e problema ta? Am vrut să o sun pe mama să văd ce mi-a gătit la micul dejun! Care e problema ta?
  • R: A zis polițistul că ați vrut să faceți imixtiune?
  • Ș: Serios?! Ce-ai auzit? Ai fost acolo sau aici? Ce-ai auzit? Da tu cine ești?
  • R: Sunt jurnalist la Clujust.ro.
  • Ș: Și care e problema ta că nu înțeleg?
  • R: Problema mea e că ați blocat o bandă aici.
  • Ș: Așa și?
  • R: Eu am căutat loc de parcare 5 minute.
  • Ș: Corectule care ești, du-te la biserică!

Tot timpul cât a așteptat să completeze polițistul procesul-verba de contravenție, șoferița a butonat și a vorbit la telefon. De nervi, și-a aprins și o țigară.

Șoferița a făcut atâta tărăboi pentru o amendă ce varia între 250 și 375 de lei, în condițiile în care un Mercedes CLA precum cel condus de ea costă peste 30.000 de euro. A primit amenda maximă pentru oprire neregulamentară de 375 de lei.

Surse din poliție ne-au comunicat că tânăra se numește N**** E***** A****** și are 30 de ani. Acesta este originară din Zalău, iar acum este domiciliată în Câmpia Turzii. Pe portalul instanțelor din Cluj nu apare cu niciun proces, astfel că nu se știe încă ce făcea la Tribunal. Bruneta are postate pe Facebook mai multe poze provocatoare și unele surse spun că ar fi cunoscută de mulți bărbați potenți financiar.

Sursa – clujust.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER