Conectează-te cu noi

....

Eveniment

VIDEO – INCENDIU la Black Tulip Hotel Dej. Au fost flăcări uriașe, oamenii aflați în interior s-au autoevacuat

Publicat acum

pe

....

Un incendiu puternic a izbucnit, în urmă cu puțin timp, la un hotel situat pe strada Libertății din Dej.

Din primele informații, incendiul se manifestă la mansarda Black Tulip Hotel, cea mai luxoasă unitate de cazare din oraș. În urma apelului la 112, la fața locului intervin mai multe autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, două autoscări din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, ambulanțe și echipaje SMURD, dar și polițiștii.

....

Din fericire, persoanele cazate în hotel și angajații au reușit să se evacueze, însă pagubele materiale sunt uriașe. Fumul negru se vede inclusiv din Gherla, de la 15 kilometri distanță.

Nu se cunosc deocamdată cauzele producerii incendiului.

Vezi la sfârșitul articolului imagini foto/video cu puternic impact emoțional!

ACTUALIZARE ora 19:25: ”Conform primelor evaluări, au fost distruse nivele 3 și 4 ale hotelului, iar nivele 1 și 2 au fost deteriorate. Suprafața fiecărui nivel este de aproximativ 1000mp”, a comunicat ISU Cluj.

ACTUALIZARE ora 18:55: Flăcările au fost lichidate, iar în aceste momente se acționează interior pentru identificarea și stingerea focarelor ascunse.

ACTUALIZARE ora 18:05: Conform ISU Cluj, la momentul izbucnirii incendiului, la hotel erau cazate două persoane, însă doar una se afla în interior. Totodată, în incintă erau 15 angajați. Cu toții s-au autoevacuat.

Primăria Municipiului Dej sprijină intervenția pompierilor cu trei cisterne.

ACTUALIZARE ora 17:45: ”Pentru sprijinul operațiunilor de stingere a incendiului și asigurarea intervențiilor curente sunt dislocate două autospeciale de mare capacitate și o autoscară din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, o autospecială de mare capacitate din cadrul ISU Mureș și o autospecială de mare capacitate din cadrul ISU Salaj”, a revenit ISU Cluj.

ACTUALIZARE ora 17:05: ”Doua echipaje de pompieri militari din cadrul ISU Bistrița-Nasaud cu o autospeciala de interventie la înălțime și o autospeciala de stingere de mare capacitate (10000 l) au fost direcționate, la ordinul IGSU, pentru sprijinirea colegilor din cadrul ISU Cluj care intervin în aceste momente la un incendiu izbucnit la un operator economic din municipiul Dej”, a precizat și ISU Bistrița.

ACTUALIZARE ora 17:00: ”Incendiul se manifestă generalizat la mansarda hotelului cu 4 niveluri, aproximativ 1000 mp. Nu sunt anunțate până în prezent persoane care să solicite consult medical. Acționează la locul incendiului cinci autospeciale de stins incendii și două autoscări, iar suplimentar au fost solicitate în sprijin trei autospeciale de stins incendii și două autoscări din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca, Detașamentul Turda, precum și de la ISU Bistrița-Năsăud”, a informat ISU Cluj.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

Reclamă
3 Comentarii

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Incendiu de proporții în Dej. Un hotel cunoscut din oraș a ars din temelii – Observator24.ro

  2. Pingback: Unde vor avea loc evenimentele programate la Black Tulip Hotel Dej - Dej24.ro

  3. Pingback: Topul celor mai citite știri din 2023 - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER