Conectează-te cu noi

Eveniment

Mai mulți copii de la școala din Negrilești, posibil intoxicați cu monoxid de carbon – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

image

Un apel la 112 a anunțat astăzi, în jurul orei 12:15, că mai mulți elevi de la Școala Generală Negrilești au acuzat stări de amețeală și greață, posibil din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon.

La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de prim-ajutor de la Beclean și Bistrița pentru a acorda asistență medicală celor aproximativ 15 copii care au acuzat stări de greață și amețeli. Până la sosirea acestora, micuții au fost duși în cabinetul medical aflat în imediata apropiere.

Medicii, paramedicii și asistenții medicali au acordat îngrijiri medicale școlarilor, o parte dintre aceștia fiind transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Deocamdată nu se știe din ce cauză li s-a făcut rău elevilor de clasa a III-a și a IV-a, însă e luată în calcul și posibilitatea intoxicării cu monoxid de carbon. Totodată, medicii se gândesc și la toxiinfecție alimentară.

”Soba a fost verificată, nu emană gaze deloc, chiar este una dintre sobele bune. Eu cred că și datorită faptului că s-a schimbat ora, copii vin dimineață, nu mănâncă, merg și își cumpără o pungă de chips-uri și pe urmă… Astăzi fiind o zi ploioasă nu le-am drumul afară, au stat pe coridor și în sală, a fost mai cald și poate și din cauza asta… ”, a declarat Ioana Silaghi, directorul instituției de învățământ din Negrilești.

Urmează ca polițiștii, împreună cu pompierii, să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs acest incident.

ACTUALIZARE: Încă o solicitare la 112 a fost făcută în jurul orei 18:30, în Negrilești. A fost preluat de către un echipaj de prim-ajutor un alt copil care prezenta aceleași simptome. În total 16 copii au fost transportați la spital.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER