Conectează-te cu noi

Politic

EXCLUSIV. Ultimele noutăți din PSD Dej | S-a format un ”birou de coordonare” | ALEGERI LOCALE 2020

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | PSD-iștii din organizația locală Dej s-au întâlnit în această după-amiază, pe terasa unui restaurant din oraș, pentru a stabili o strategie, după ce primarul Morar Costan a anunțat că nu va mai candida din partea social-democraților la alegerile locale.

Sursele Dej24.ro povestesc că prima parte a întâlnirii de azi a constat în reproșuri, cuvinte grele aruncate și arătat cu degetul spre unii și alții, considerați oarecum ”responsabili” pentru situația în care s-a ajuns. Totodată, mai multor consilieri locali li s-a imputat ”susținerea” oferită până acum primarului Morar Costan.

Ulterior, după ce s-au liniștit spiritele, social-democrații au stabilit că Biroul Județean PSD Cluj va ”vacanta” postul de președinte interimar PSD Dej, ocupat de Morar Costan. Sursele noastre susțin că apoi s-a format un ”birou de coordonare” – format din 17 persoane – care va gestiona alegerile locale. Din acesta fac parte deputatul Cornel Itu, consilierul județean Vasile Sălătioan, viceprimarul Dejului Teodora Muncelean, consilieri locali PSD Dej (cu câteva excepții, căci au fost aleși locali care au refuzat), dar și alți membri. Biroul – care va lua toate deciziile în perioada următoare – ar urma să funcționeze până la noi alegeri în cadrul organizației.

Cum discuțiile s-au lungit, social-democrații nu au discutat prea multe despre alegerile care urmează. De principiu, s-a convenit ceea ce Dej24.ro scria ÎN EXCLUSIVITATE în urmă cu câteva ore: că ar trebui mizat pe un tânăr, de viitor, însă fără se fie nominalizate persoane. Va fi comandat un sondaj, iar cel mai bine clasat ar urma să fie trimis în ”luptă”.

Vă reamintim, Morar Costan a anunțat că nu va mai candida din partea Partidului Social Democrat (PSD) la următoarele alegeri locale.”Voi candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Dej, în primul rând din partea dejenilor”, a explicat edilul, lăsând să se înțeleagă că își va încerca norocul ca și independent. Totuși, sursele Dej24.ro susțin că s-a făcut ”transferul” anului în politica dejeană și Morar Costan va candida din partea PNL pentru cel de-al patrulea mandat. Vezi DETALII despre acest subiect, AICI!

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER