Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Un adolescent a înjunghiat o femeie. S-a întâmplat într-un magazin din Cluj-Napoca

Publicat acum

pe

O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată de un adolescent într-un magazin alimentar din Cluj-Napoca. 

”Vineri, în jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință.

Amintim faptul că, în cazurile urgente, organele de cercetare penală ale poliției sunt obligate să efectueze actele de urmărire penală care nu suferă amânare.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tenativă de omor”, a informat IPJ Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER