Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Un clujean a stabilit un nou record național la înot

Publicat acum

pe

clujean-robert-glinta

Înotătorul clujean Robert Glință a stabilit în weekend un nou record național la proba de 200 m spate, cu timpul de 1 min 52 sec 28/100, la competiția internațională The North See Swim Meet, în Norvegia, potrivit site-ului Federației Naționale de Natație și Pentatlon Modern.

Înotătorul român Robert Glință a participat, în acest week-end, la competiția internațională The North See Swim Meet 2016, în Norvegia. Competiția de verificare s-a desfășurat în bazin de 25 de metri.

La proba de 200 metri spate, pe care a și câștigat-o, Robert Glință a stabilit un nou record al competiției, cu timpul de 1:52:28, ceea ce înseamnă că sportivul clujean a doborât și recordul național pe care îl stabilise la Cupa Mondială de la Tokyo, în 26 octombrie, cu timpul de 1:52:97.

Robert Glință, legitimat la CS Universitatea Cluj, s-a impus cu record al competiției dintre fiorduri și la probele de 50, respectiv 100 metri spate, timpii săi fiind 23:78, respectiv 51:12. În afara celor trei medalii de aur, Glință a mai cucerit și o medalie de argint, la 100 metri liber.

La meetingul norvegian au mai participat și alți înotători români ca Mihai Naș, Alin Coste, Richard Szilagy sau Marius Radu, toți având evoluții încurajatoare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER